Skocz do zawartości

...no to sie zaczelo .... Pierwsza rysa na masce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To kolega kiedys kupil nowego golfa V i w pierwszy dzien ktos pod robota mu na masce kwadrat narysowal. Mine mial nie ciekawa jednak powiedzial tak ....

* [BAD] jakby to byl citroen picasso to bym pomyslal ze to tak ma byc ...*.

No ale ja niestety az takiego poczucia humoru nie mam i o kazda ryske to az mi chce ryczec chce :wink:

Opublikowano
Co do parkingów zbiorowych przy supermarketach toooo mam bardzo złe wspomnienia... Poszedłem Reklamować bodajże MOnitor bo się popsuł po 3 dniach.... postawiłem mojego kochanego sedanika blisko wejścia... wracam z reklamacji (po 20 minutach) patrze a tu mam takie piekne 2 wgniecenia na zagięciu bagażnika.... Myslałem ze mnie krew zaleje... Na szczescie Tobie się udało bo koleś dał Ci ksero dowodu itd... a ja to mogłem jedynie szukać wiatruu w polu...

BMW - (B)undi (M)ogą (W)szystko

http://images28.fotosik.pl/149/a02ba562ebf79f25.png

http://www.bmw-wloclawek.pl

Opublikowano

Bo jak tu być szczęśliwy w samochodzie obitym lub porysowanym poziom zadowolenia z auta gwałtownie maleje :(

... a i druga sprawa miałem problem z akumulatorem co ranek ustawiałem date i czas komputer pokazywał mi krytyczne rozładowanie akumulatora w nowej bertuni E61 odstawiłem do serwisu i nic w serwisie nie zrobili bo komputer do diagnostyki był zajety .

Podłączyli dopiero o 13.20 a ja po auto z diagnostyki przyjechałem o 14.00 z tego co powiedzieli to to ze powinien zostać na noc bo dopiero podpieli i zaczeli diagnostykę .Powiedziałem ze mnie to nie obchodzi i odebrałem samochodzik który zaliczył tak naprawde tylko darmową myjkę .

I co ? SZOK wszystko działa . Zresetowali przy okazji komputer pokładowy .

Jestem szczesliwy .

Ps. Przy drugiej naszej bertuni E60 dopiero wadliwą zmieniarkę i wgranie softu udało i m sie za 3 razem cały czas cos szło pod górkę :)

To nic i tak jesteśmy zadowoleni :)

t

Opublikowano

Co do parkingów w marketach to mam sposób zawsze stawiam samochód na dwóch miejscach.

Sorry ale mam gdzies tych co mnie przeklinają jak sami nie mogą znależć miejsca.

Stawiam tak od momentu gdy wielokrotnie obijali mi samochód swoimi drzwiami.

Wciskają sie na beszczela otwierają swoje drzwi i nawet nie patrzą ze obok stoja inne auta.

pozdrawiam

Opublikowano
Co do parkingów w marketach to mam sposób zawsze stawiam samochód na dwóch miejscach.

Sorry ale mam gdzies tych co mnie przeklinają jak sami nie mogą znależć miejsca.

Poczekaj, niech ktos Ci porysuje samochod za takie parkowanie. Albo specjalnie, albo przypadkowo, jak bedzie sie chcial wepchac na sile obok Twojego samochodu... :lol:

Ja zawsze staram sie parkowac obok podobnie drogich samochodow - wlasciciele wtedy zawsze uwazaja, jak otwieraja drzwi, bo sami nie chca uszkodzic swojego samochodu. Nigdy nie parkuje obok starych gratow typu Citroen 2CV czy garbus, bo - uogolniajac - czesto jezdza nimi rozne ekologiczno-lewackie swiry, ktore specjalnie wala po drzwiach, bo nienawidza "kapitalistycznych symboli statusu" w postaci BMW, MB itp. :mrgreen:

pozdrowienia

Krzysztof

Opublikowano
:) ale zawsze masz którąś stronę odsłoniętą :D sam byłem świadkiem jak miła starsza pani :twisted: cofając swoim fiacikiem wjechała w tył lanosikowi :roll: Pani nawet nie wysiała i szkód nie obejrzała :lol: pomyślała pewnie ze to był próg zwalniający albo co :duh: i spokojnie odjechała, naszczeście został świadek zdarzenia :twisted:
Opublikowano

KrzysztofP wszystko rozumiem ale parkując przy drogich samochodach to tez kłopot bo zwróc uwage ze te auta są dość duze i jak stoją obok siebie to naprawde jest mało miejsca na wsiadanie.

Niestety zaobserwowałem , ze szczegolnie kobiety dość często otwierają drzwi na maxa nie patrzac czy stoii cos obok.

Opublikowano

mówię wam cztery zaworki i do domu plus kartka za co a jak ktoś ma ochote można stanąć sobie z daleka poczekać i pooglądać jak ktoś potem walczy z tymi kołami czasem kilka godzin

hej