Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ile kosztuje wymiana tego i jak często trzeba to robić? Jaki jest koszt samych części?
I'm in love, but don't tell my real Love :D Alpina...
Opublikowano
Witam oczywiście łańcuch nie wymieniasz bo powinien wytrzymać bardzo dużo, co do cen to nie wiem nic.pozdrawiam

PASJONAT E32 posiadałem E32:730R6,730V8,750V12

......................................................................

POSIADAM E32 750 V12 SPRZEDAJE CZĘŚCI

TEL 513068207

Opublikowano
trwałość łańcuchów w BMW to mit, w mercedesie owszem można nie wymieniać, ale w BMW trzeba kontrolować, ok 200-300 tys. powinny wytrzymać.
Opublikowano
trwałość łańcuchów w BMW to mit, w mercedesie owszem można nie wymieniać, ale w BMW trzeba kontrolować, ok 200-300 tys. powinny wytrzymać.

Interesujące to co piszesz bo przy 500-600tys dopiero sie je kontroluje.

Opublikowano
dziękuję, uspokoiliście mnie, bo gdzieś znalazłem, że jest na pasku i trochę zwątpiłem :mrgreen:
I'm in love, but don't tell my real Love :D Alpina...
Opublikowano
na pasku były jakieś silniki BMW...

jakieś 40 lat temu

wcale nie 40 lat temu bo np. silnik 1,6 M40 jest na pasku

Pozdrawiam,

Tomek

Opublikowano
Miaem e30 m20b23 tez byla na pasku... :8)

Było e30 323 wąska lampa :)

Potem e34 525

Teraz e32 750 V12 :D

www.fabrykaksztaltu.pl

Opublikowano

czy Ty wiesz o czym piszesz??? Bo mam wrażenie że nie

łańcuch w BMW wytrzymuje naprawdę długo :!: :!: :!:

Opublikowano

czy Ty wiesz o czym piszesz??? Bo mam wrażenie że nie

łańcuch w BMW wytrzymuje naprawdę długo :!: :!: :!:

Dokładnie,chyba nie wiesz o czym piszesz...W mojej Siódemie 600tysiaków bez wymiany i śmigał dalej do czasu sprzedaży,a i po sprzedaży pewno jeździł dalej.

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano

Panowie spokojnie

Łańcuchów się praktycznie nie wymienia,,,wytrymałość ich to minimum 300tyś km a śmigać można milion . I tyle

I nie tyczy się to tylko BMW ale i większości marek,,,wyjątek może stanowi fiat 126p ale to w końcu nie samochod tylko rower z parasolką :twisted:

Fakt że się z czasem naciągająale są to ogromne przebiegi a naciągnięcia rzędu 1/2z ząbka

zerwania to raczej pojedyńcze przypadki a powodem ich jest najczęściej wbicie przy ostrym ruszaniu 2 zamiast 4 biegu,,

Pozdro

http://img182.echo.cx/img182/3667/bmwx25qo.jpg

Sprzedaje materiał na podsufitki.

Opublikowano
hmmm to się spytaj ile wytrzymuje łańcuch w TDSie, BMW montuje pojedycze łańcuch i dlatego są do dupy.

u mnie jest podwójny łańcuch :)

........srebrne beem wjeżdża na teren........