Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jazda z pobitą na dole przednią szybą jest dopuszczalna?

Pęknięcie jest w niejscu gdzie leży ramie wycieraczki, tak w połowie długości-rozchodzi się w bok i w górę tak po około 10cm?

Opublikowano

dowod rejestracyjny zostanie zatrzymany jesli policjant to zobaczy.

auto nie przejdzie przegladu, chyba ze dasz w łapę :nienie:

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano
Przegląd to nie problem ale czy policja na pewno odbierze dowód czy poprostu moze zabrać lub się przyczepić bo znajom mówił że jak mi nie przeszkadza w jeździe (widoczność) to nie mogą zabrać?
Opublikowano
apan leiej szybke wymien , no chyba ze koniecznie chcesz sie przekonac czy ci zabiora czy nie.ja obstawiam ze zabiora.najlepiej podejdz na nogach (bez auta) do policjanta i sie spytaj.powinien wiedziec.za takie pytanie jeszcze dowodu nie zabieraja,a bedziesz wiedzial
Opublikowano
ja proponuje podjechac w miejsce gdzie naprawiają pekniecia, moze nie trzeba jej wymienic i wystarczy naprawa :P ale to fachowiec stwierdzi czy nadaje sie do naprawy :P

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano

Byłem i nie ma opcji zrobienia.

Ale chodzi mi o to czy policja zabierze mi dowód czy tylko mogą się przyczepić?

Opublikowano
Byłem i nie ma opcji zrobienia.

Ale chodzi mi o to czy policja zabierze mi dowód czy tylko mogą się przyczepić?

Przyczepią sie i zabiorą dowód. Szyba jest pęknięta, a więc osłabiona konstrukcyjnie. Nieważne jest to, że pęknięcie nie ogranicza widoczności.

Opublikowano
pozatym pekniecia maja to do siebie ze lubia sobie z czasem pekac dalej, takze i tak cie predzej czy pozniej czeka wymiana.a zaoszczedzic mozesz mandat i wycieczke po zabrany dowod rejestracyjny.
Opublikowano
Zmień tą szybę i już. Możesz zaoszczędzić sobie ewentualnego mandatu i kłopotów. A pęknięcie może się powiększyć.
Opublikowano
Jak policja zauważy na 100 % zabierze dowód.

naszczęście rzadko zwraca na to uwagę, mi się udało 2 lata przejeździć, dopiero upierdliwy diagnosta zauważył i trzeba było... wymienić

Kamil
Opublikowano
Jak policja zauważy na 100 % zabierze dowód.

naszczęście rzadko zwraca na to uwagę, mi się udało 2 lata przejeździć, dopiero upierdliwy diagnosta zauważył i trzeba było... wymienić

Kamil