Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też widziałem te zdjęcia i zadaję sobie pytanie czy goście w BMW mieli zapięte pasy - bo samo auto nie wygląda tragicznie - jest strzelone, ale kabina pasażerska wygląda OK - jeszcze biorąc pod uwagę fakt, że kierowca trafica przeżył. Niemniej przykra wiadomość na Święta

[*]

Prawo jest sztuką dobra i słuszności ;)

Moje BMW: F32 420d '14, E87 116i '07, a ponadto: F10 520xd '16, F20 118i '15 , X1 sdrive18i '12.

poprzednie: E61 520dT '08, E90 318i '10, E91 318d '07, E87 116i '05, E39 520i '00, E36 318i '93, E34 530i '89, E30 316 '86.

Moja przygoda z BMW od 1990r.

Opublikowano
Też widziałem te zdjęcia i zadaję sobie pytanie czy goście w BMW mieli zapięte pasy - bo samo auto nie wygląda tragicznie - jest strzelone, ale kabina pasażerska wygląda OK - jeszcze biorąc pod uwagę fakt, że kierowca trafica przeżył. Niemniej przykra wiadomość na Święta

[*]

A widzial ktos kiedys zeby polglowki z BOR zapinali pasy...???

Pasy na pokaz zapinaja tylko misie w Uwaga Pirat (i to pewnie tylko dla tego ze komendant im kazal... :wink:

Opublikowano
borowiki mocno dociskają bmki szczegolnie na trasie sam kilkakrotnie bylem swiadkiem :8) oni wogle są nerwowi :D w W-wie na al. solidarnosci jak stali w korku to sie wkurzyli i wystawili koguta na dach :D i sie prubowali przeciskac, lecz malo kto zjezdzał z drogi czarnej bumci :lol:

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano
jechałem za takim konwojem w okolicach jeleniej Góry , 2x piatka a w środku X5 , jechali bardzo spokojnie , ja też za nimi moim :mrgreen:
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mojego kolegi e38 po spotkaniu czołowym - z autobusem w Krakowie wyglądało tak samo.

On nie miał zapiętych pasów, przechwyciły go poduchy....skończył z ogólnymi obtłuczeniami.

Wina jego - bo jechał za szybko, wina kierowcy mpk - bo jechał po łuki samym środkiem

Morał po krakowsku - osobówka z rej. innego województwa vs autobus mpk

nieważne od zdarzeń, policja winę składa na kierowce osobówki[/i]