Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

czy orientuje sie ktos od ktorego roku w z3 skrzynie automatyczne maja taka gruba galke (zamiast wajchy), widzialem w ogloszeniu auta z roku 95 (zdziwiony jestem ze byly wtedy silniki 1,9) i mia logruba galke, a zawsze wydawalo mi sie ze ona jest od rocznika 98 wzyz.

drugie pytanie czym sie rozni z3 przed i po liftingu

pozdrawiam

Opublikowano

Lift był pod koniec 1999r zresztą jest temat o tym w tym dziale pod tytułem "jaki silnik i kiedy lift" :roll:

Zmiany na zewnątrz to tylko tył czyli lampy i to co do nich musi pasowac czyli: klapa nadkola/błotniki , tylny zderzak ....

http://img214.imageshack.us/img214/7770/z3roadsterturninwheelsln4.gif
Opublikowano

zdecydowalem ze zamiast kupowac z3 w automacie, ktore wcale takie tanie nie jest, lepiej dolozyc troche i kupic z4, w koncu auto duzo swiezsze

czy z4 mialo jakis lift?

czym sie kierowac przy wyborze?

szukam czegos ladnego w automacie za rozsadne pieniadze rocznik 2003-2005

ogladalem wczesniej z3 i mam pytanie czy w kazdym wspomaganie ciezko chodzi? musialem dwoma rekami skrecac kierwonice ( w mojej siodemce to chodzi leciutko) jestem uczolony na to i chcialbym zeby kierownica w zetce (z4) tez chodzila lekko

co moze byc przyczyna, za szerokie opony?