Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem ze temat troszke juz walkowany...

ale kazdy byl jakos inny a ja juz powoli glupieje...

mam sedana e46 320d z 99

no i brakuje mi oczywiscie podlokietniczka ;) Przegladajac allegro przestalem lapac sie ktory powinnem wybrac na forum tez rzeczowej odpowiedzi nie odnalazlem :)

nie wiem czy mam szukac podlokietnika z tunelem czy bez czy samego podlokietnika czy zjakims mocowanie (stopka)

bede wdzieczy jak ktos pokaze jaki powinien byc ;)

http://www.allegro.pl/item329561929_bmw_e46_podlokietnik.html

intryguje mnie ten... ale nie ma tunela :/

Opublikowano
Prawdopotobnie potrzebujesz ten z tunelem, bo gdy się dobrze przypatrzysz to zobaczysz, że tunel jest inny. Ja też się za takim rozglądam, ale na razie nie mogę znaleźć w dobrym stanie. :(
BAYERISCHE MOTOREN WERKE
Opublikowano

Z tego co się orientowałem, tunel wraz z fabrycznym podłokietnikiem jest dłuższy od tunelu, który fabrycznie był bez podłokietnika (pewnie chodzi o mocowanie). Czyli tunel, podłokietnik i jego 'stopka' czy jak to sobie nazwać. Na 99% tak jest.

Ten z linka jest stosunkowo tani... Dlaczego? Bo jest z wersji UK z kierownicą po prawej stronie :roll2:

E46 320d 175 PS@365Nm ...by Rogalotti
Opublikowano
Jak wiemy dużo częsci na polskim rynku pochodzi z aut mających kierownicę po prawej stronie i raczej tunel nie będzie pasował do naszych aut, chyba, że chcesz mieć ręczny po drugiej stronie :) .
BAYERISCHE MOTOREN WERKE
Opublikowano
No i ci nie będzie pasował podłokietnik bo wycięcie będzie po stronie pasażera, o ile w ogóle będzie mocowanie pasowało.
BAYERISCHE MOTOREN WERKE
Opublikowano
To się nie dogadaliśmy. :)
BAYERISCHE MOTOREN WERKE
Opublikowano

Ja już sie przyglądfałem mocowaniu podłokietnika.... zapomniałem sprawdzić czy nie od anglika :duh:

no ale teraz będę baczniej allegro obserwował. Niemniej jednak nie do końca wyobrażam sobie na podstawie fot podłokietników jak miałbym to w miejsce popielniczki wćisnąc.....?

Ponawiam pytanie egs-a wiec.... jakis kolejny cud potrzebny? :-) czy może najzwyczajniej da sie do starego tunelu ...

Problem szachisty: zwalić konia czy posunąć damę :-)
Opublikowano
Jak będziesz szukał podłokietnika to razem z tunelem.
BAYERISCHE MOTOREN WERKE