Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przycisk od szyberdachu rozbierzesz łatwo po prostu go wyciągasz i rozbierasz go i wlutowujesz żarówkę, a do tylnych przycisków od szyb cięężko jest się dostać, musisz chyba rozbierać tylne drzwi czyli zdjąć blachę ;)
Opublikowano

Nie rozbieraj tapicerki!Weź malutki śrubokręt i normalnie pod wadź ten przycisk i ciąg go powoli do siebie.Jak go wyciągniesz to wystarczy odgiąć z ząbka górną część i masz na wierzchu wszystko.żarówkę trzeba przelutować tak jak w tym od szyberdachu...To jest robota na 15min z dwoma przyciskami...

Pozdrawiam Łukasz

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano
Pdo tylnych przycisków od szyb cięężko jest się dostać, musisz chyba rozbierać tylne drzwi czyli zdjąć blachę ;)

Nie. Poważa sie je z dołu lub góry czymś cienkim i płaskim. Są mocowane na dwóch sprężynujących blaszkach.

Trwa ładowanie podpisu...
Opublikowano
A jakie diody idą do podświetlenia przycisków szyb, podgrzewania foteli i panelu klimy. Jakby ktoś podpowiedział bo trochę mi nie świeci :) I czy idą tam białe czy jakieś kolorowe.
Opublikowano
i te sprężynujące blaszki lubią sobie "wysprężynować" albo do środka drzwi albo na glebę-podłóż coś sobie...
Opublikowano
i te sprężynujące blaszki lubią sobie "wysprężynować" albo do środka drzwi albo na glebę-podłóż coś sobie...

Racja, zapomniałem o tym napisać, a kiedy wyciągałem pierwszy, to blaszek już nie odnalazłem. :mad2:

Trwa ładowanie podpisu...
Opublikowano
A jakie diody idą do podświetlenia przycisków szyb, podgrzewania foteli i panelu klimy.

Wszystkie są takie same o ile pamiętam...wyciąg jedną i będziesz widział co to za diody-są burszynowe

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

• 2 tygodnie później...