Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dopytaj sprzedającego czy mają jakąś homologacje itd. bo brak info w aukcjii.

Pozdro

Nie jeździj szybciej, niż lata twój anioł stróż
Opublikowano
Dzwoniłem do gościa i homologacja jest a reflektory są firmy DJ Auto Jak myślicie warto je wziąć bo potrzebuje na dwie strony Pozdro
Opublikowano

Hej,

Pamiętam, że kiedyś ktoś pisał o reflektorach DEPO/DJ Auto, że po wymianie na takie nastała jasność :)

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=6551&postdays=0&postorder=asc&highlight=zarowki+hella&start=30

Moje lewe światła tez już po mału umierają i jak mi sie nie uda reanimacja to zamierzam wsadzić DJ Auto.

Pozdrawiam,

Andrzej

"Gdyby wybory miałyby coś zmienić, to dawno zostałyby zakazane" - JKM

!!! ZOBACZ MOJE AUKCJE !!!

Opublikowano

zdecydowanie odradzam zakupu reflektorow innych niz BOSCH lub HELLA

Brat wymienial w passacie B4 i po 2 miesiacach sie potopily zawiasy od luster i same lustra.Czysciles soczewki?

Opublikowano
Witam Bardzo dziękuję za odpowiedz Szczerze mówiąc to mi ulżyło bo juz myślałem ze wyłoże trochę kaski za światełka Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje
Opublikowano
Po pierwsze wyczyście stare lampy. Jeśli juz musicie kupić to o ile nie macie Boscha a jeśli musicie kupić to znaczy ze nie macie to go kupcie. Jestem po rozkrecaniu kilku Helli i Bosch i te drugie są nie do zajechania. Bosch ze swoim metalowym odbłyśnikiem daje się czyścić gwarantując zachowanie całego odblasku. Hella która jest z tworzywa łatwo się wyciera do czarnego tła (czyściłem pianką do monitorów i sciereczką z mikrofibry) i o wiele łatwiej sie wypala. Z racji nowych czarnych Helli które przyszły z Niemiec (bez soczewek) jestem zdany na Hellę ale w moim oddziale Foty leża już nowe orginalne soczewki z BMW...
Bandite Motor Wagen
Opublikowano
Racja Hella bardzo delikatne. Radził bym nawet płukać wodą z dobrym środkiem myjącym, nie dotykać niczym.
Opublikowano
macie racje. u mnie światła były od środka brudne na odbłyśniku na soczewce z 2 stron. na szkle od środka a id zewnątrz szkło było skamykowane. wymiana szkieł na nowe (60zł) + czyszczenie = lampy prawie jak nowe. różnica masakryczna! polecam taki zabieg
Opublikowano
Racja Hella bardzo delikatne. Radził bym nawet płukać wodą z dobrym środkiem myjącym, nie dotykać niczym.
to też racja bo mam helle i właśnie zakończyłem czyszczenie szmatką jak tylko zobaczyłem że odbłyśnik matowieje...
Opublikowano
W razie gdyby ktoś reflektował na moje uzywane Bosch'e zapraszam na priv. Soczewki i odbłyśniki sa w stanie idealnym ale tak jak pisałem nie pasują do nowych czarnych Hella więc pozostaje mi je tylko sprzedać.
Bandite Motor Wagen