Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ponieważ wjechała we mnie dziś Fiesta, będę miał do wymiany tylny zderzak. Czy ktoś się może orientuje czy zderzak od sedana będzie pasował do kombi czy są różne? ( Mogę kupić tanio zderzak od sedana w moim kolorze)
Opublikowano
Ponieważ wjechała we mnie dziś Fiesta, będę miał do wymiany tylny zderzak. Czy ktoś się może orientuje czy zderzak od sedana będzie pasował do kombi czy są różne? ( Mogę kupić tanio zderzak od sedana w moim kolorze)

Z tego co wiem to nie pasuje do kombi jest trochę dłuższy na bokach (do nadkoli)

Opublikowano
Z tego co wiem nie jest to dobry pomysł, bo hak przekazuje siłę uderzenia zamiast na zderzak tam, gdzie jest mocowany ( uszkodzenia są pod samochodem zamiast na zderzaku )
Opublikowano
Nie wiem jak na to nowe przepisy,haki mają byc chyba demontowalne. :arrow: ...pzdr.
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
Opublikowano

ale tylko nowe, i nie wiadomo czy to wejdzie, watpie.

a rodzaj zniszczen zalezy od rodzaju haka, napewno sa o wiele mniejsze niz w przypadku gdy go nie masz... nie raz bylo widac na tvn turbo ;)

Pozdrawiam
Opublikowano

Hak jest dobry i przydatny, raz cofałem i walnąłem w latarnię (nie ma się czyn chwalić ) ale hak ocalił zderzak

a do tematu to bym proponował kupić zderzak taki jaki jest potrzebny

bo może na boczne uchwyty nie pasować

www.trofea-sport.pl