Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam, jestem na kupnie felg, szukam, szukam i ciężko coś fajnego znaleść z oponami do 2000zł. Co powiecie o czymś takim? http://www.allegro.pl/item327902824_felgi_18_5x120_5x112_bmw_audi_vw_merc.html Wiem, że to nie oryginał, ale może ktoś spotkał się kiedyś z podobnymi felgami. Głównie chodzi o mi o ich wytrzymałość, czy nie pogną się? Edytowane przez MaRio-sKaTe
Opublikowano

wygląd tych felg jak dla mnie rewelacyjny nie jest

nie podana firma także spodziewam się że firma ta specjalna nie będzie a co za tym idzie i ich wytrzymałość też nie będzie rewelacyjna

Opublikowano
burner ma racje.jakies dziwne te felgi .a dezent to firma dosc znana wiec o jakosc bym sie nie martwil.o ile nie sa uszkodzone bo nie wygladaja na nowe,a wiesz ze tak duza felge ugiac to nie sztuka!
Opublikowano
Właśnie wracam od gościa. Porażka... :/ Felgi ogólnie ładne i wogóle nie wydają sie małe. Gośc najpierw nie wiedział gdzie jest wulkanizacja, a potem nie chciał jechać. Dał się jednak namówić i co wyszło? Zapewniał mnie, że pasują do 3'ki (ET nie pamiętał), gość na wulkanizacji powiedział, że zna typa i miał to w swojej 3'ce (a zapewniał mnie, że w 5 jeździły) i tarło mu to o rant. Mało tego, gość powiedział, że opon nie ma wogóle (miały być na 2 sezony) i była uderzona, bo widać, zdecydowanie nie polecam...
Opublikowano
mario sproboj znalezc cos nowego.bedziesz mial gwarancje ze sa proste,a jak uzywki to sprawdzaj tak jak to zrobiles teraz.ludzie potrafia cuda wygadywac zeby swoj towar sprzedac.miales naprawde szczescie ze wulkanizator znal tego typa. naciac jest sie latwo.owocnych dalszych poszukiwan.