Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Proste, przejedz sie jesli masz mozliwośc każdym z tych jednostek i zobaczysz co Ci nasjbardziej odpowiada, weż pod uwage gdzie jeździsz i jak, bo jesli korzystasz z auita dojezdzajac do pracy 5 km gdzie jedziesz non-stop ok 40km/h bo wiecej sioe nie da to pojemnosci powyżej 2.5 litra nie maja sensu. każdy woli co innego. Ponoć silnik 3.0 litry jest niezły, słyszałem nieco dobreych opinii o nim, dobre osiągi, ekonomia nienajgorsza. Chociaż ja już wiem, że nastepne E-39 jesli sie dorobie :8) będzie 3.0diesel, albo 4.4 benzynka :mrgreen: , narazie ujezdzasz 2,5 litra i jest ok
Opublikowano

Chociaż ja już wiem, że nastepne E-39 jesli sie dorobie będzie 3.0diesel, albo 4.4 benzynka , narazie ujezdzasz 2,5 litra i jest

Ja mam 4.4. benz i polecam

Opublikowano
Narazie wystarcza, chociaż miałem pare razy okazje pojeździć 4.4 i powiem, ze w porownaniu do 2,5 robi wrażenie pod wzgledem osiągów i kultury pracy, ale na chwile obecną nie stać mnie na utrzymanie V8 i tyle