Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam!!Na poczatek chcialem sie przywitac,gdzyz jest to moj pierszy post.Dzis nabylem moje piersze BMW.Jest to E34 2,5 benzyna z 90 roku.Czeka mnie przy nim troche roboty gdyz autko dosc długo stalo ale do rzeczy.Pierszy moj problem to zauwazylem ze jadac dzis ponad 40 km autko wogole nie puszcza ciepla do srodka,caly czas z nawiewow leci zimne powietrze gdy wiadomo za po takiej jezdzie powinno byc w aucie juz cieplutko.Druga sprawa to prosil bym kogos o podanie mi dokladnego linka do aukcji na allegro jaki silniczek krokowy mam kupic do mojego motoru ,gdyz w aucie jest gaz (co mnie bardzo smuci) i jak jezdze na benzynie to delikatnie faluja obroty.Narazie tyle,mam nadzieje ze jako poczatkujacemu przygode z bmw pomozecie mi w rozwioazaniu tych dwuch spraw.Pozdrawiam serdecznie.
Opublikowano

rowniez po raz pierwszy powinienes kliknac opcje SZUKAJ bo to juz bylo

co do braku grzania to moze byc np. zapowietrzony uklad chlodzenia, zaworki itp. ale wszystko juz bylotak wiec znow :search:

jak odpowietrzyc uklad tez znajdziesz

Opublikowano

Ja też miałem brak grzania jak na konsoli środkowy suwak był otwarty :twisted: dałem na 0 i było ok.Ale to było 10 lat wstecz

:lol:

BMW M-Power
Opublikowano

odpowietrzales, ale widocznie nie tak jak trzeba

wina moze lezec rozniez po stronie zaworkow, znajdziesz je pod maska obok bezpiecznikow

Opublikowano
ufff dzis wreszcie mi sie udalo!odpowietrzylem tak jak trzeba.W kabinie cieplutko ,obylo sie bez wymiany zaworkow.Bardzo wam dziekuje za pomoc.A chcialbym tak na marginesie zapytac o akumulator do mojej 525.Aku ktory jest pod maska dziala ale ten co jest w bagazniku juz jest tak zryty ze ma taki bialy proszek na gorze.Mozecie doradzic jaki najlepiej kupic ,nie za drogi.Chialbym od razu wymienic ten co jest pod maska a przedewszytkim ten w bagazniku.Pozdrawiam
Opublikowano
W tych autach powinien być jeden aku.pod kanapą-jakim cudem masz dwa?
Ja tez mam drugi pojazd z klasycznym napedem R1100R
Opublikowano
Nie chcę zakładać kolejnego wątku. U mnie jest problem z ciepłym powietrzem z tyłu. O ile z kratek z przodu, wszystkich, powietzre leci gorące to dla pasażerów z tyłu ciepła nie ma. Po otwarciu wylotu powietrza na tył leci zimne tak samo jest na nogi z tyłu leci zimne. Dlazcego pasażer z tyłu nie może ustawić sobie ciepłego powietrza? Czy to może tak ma być?
Opublikowano

Jak chcesz podgrzać pasażerów, to puść ciepłe dołem. Tam dochodzi. I wedle instrukcji chodzi "o ciepłe nogi - zimna głowa".

Pzdr

Opublikowano

Brylantoos tu sobie sprawdz jaki powinien byc aku. .....http://bmwfans.info/original/

a tu masz instrukcje obslugi....http://rapidshare.com/files/71356845/Instrukcja_Obslugi_BMW_E34_PL_up_by_dunaj2.rar