Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kupilem jeden z ostatnich modeli e46 i posiada ono radio kasetowe bez zmieniarki !!!! Ale poniewaz jest nawigacja oraz telefon posiada ono wiekszy kwadratowy wyswietlacz a wiec nie wchodzi w gre raczej wymiana na busines CD. Czy ktos wie jak wymontowac to dziadostwo zeby zagladnac czy sa jakies wyjscia aby podlaczyc chociaz iPoda czy chociaz mp3 ??? Nie chcialbym czegos polamac niewiem od czego zaczac.
X5 e53 10L/100km automat. 184@245
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A kabla do zmieniarki nie masz do tyłu przeciągniętego?

Może zamiast to wyrywać, to warto zmieniarkę używkę kupić i ewentualnie kabel?

Kai
Opublikowano
Nie sprawdzalem ale zmieniarka kosztuje 800-1000zl na allegro i nie odtwarza mp3 wiec trzeba by sie bawic w dekompresje i nagrywanie wielu plyt audio. To juz wolalbym kupic na allegro znalazlem za 1600zl duzy monitor 2din z CD wtedy mialbym przynajmniej duza nawigacje do tego za 400zl mozna dokupic tuner TV/DVD i za 2000mam pelen wypas. Tylko chodzi oto czy bede w stanie sam to podlaczyc i czy bedzie nadal wspolpracowalo z telefonem oraz komp. pokladowym... ?
Opublikowano

ja mam 2005 rok e46 i tez mam wszystko a nie mam CD, kupilem zmieniarke i.... nie dziala!!!! wgrywalem ja nawet przez Komputer diagnostyczny i co..... dalej nie dziala, tzn nie da jej sie wgrac do radia bo.... do mojego auta pasuja zmienarki produkowane od 06/2004 do 06/2005 a ta moja co kupile jest z okresu 04/2002- 04/2004 i co teraz!!!!!!

niech to cholera wezmie, dobrze ze 500zl za zmieniarke dalem to jak odsprzedam to swoej wezme

Opublikowano

Czyli miales takie jak ja (kaseciak z małą navi) a kabel przeciagales czy juz byl do kufra wyprowadzony ?

Ja mam uto z Lipca 2004 czyli nie odkupie od ciebie tej zmieniarki a szkoda... A jak rozroznic na zmieniarce bedzie data ???

A do wyjecia radia trzeba 2 listwy zdjac czy tylko ta krotka od radia ? Bo ktos pisal ze najpierw ta dluga nad schowkiem bo ona nachodzi jakby na ta od radia... tak ?

Opublikowano

kabel przeciaglaem bo mialem od e39:) sciagasz najpierw dluga listwe nad schowkiem a potem mala nad radiem i tam sa srobki i odkrecasz i wychodzi!

zmieniarke trzeba sprawdzic po nr czy bedzie pasowac z tego wychodzi, ja tego nie zrobilem:/

musisz po VINie sprawdzic jakie nr zmieniarki do Ciebie pasuja i daj znac, to sie dogadamy bo ja szukam dalej zmieniarki

• 2 tygodnie później...