Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
piszczy mi pasek przy odpalaniu...musze wymienic...pracuje w Fota sa i patrzylem to sa rozne rodzaje...ktory pasek trzeba wymienic??musze isc na parking i polozyc sie podspod zobaczyc jak to wyglada...dodaje ze mowie o e34 520 24v
Opublikowano
Jak to co? Siedzę i dobieram rupiecie cały dzień. Jak dasz 7 osotnich znaków to podbierzemy, jednak piszczenie nie bierze sie zazwyczaj z samego paska. Jest opcja ze to wina którejs z rolek. To były pierwsze rzeczy jakie wymieniłem w aucie. Jesli chodzi o paski, to Bosch ma mniejsze skłonnosci do piszczenia niz Gates....
Bandite Motor Wagen
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

U mnie jak piszczał pasek to się zastanawiałem czy to aby pasek bo nie wyglądał w najmniejszym stopniu na zużyty.

Ale zmieniłem i jest idealnie.

Miałem pasek bosch a założyłem continental.

Paski nowy i stary wyglądały identycznie

To jest według mnie wina systemu napinania paska.

Są dwa systemy

Ten z dwiema wygląda solidniej i nie powinien tam piszczeć pasek.

Dodam ,że pasek u mnie piszczał tylko przez chwilę po rozruchu.

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
Opublikowano
No to pozdrawiam z CL LODZ:)nie mialem czasu sie zalatwic dzis a co dopiero zadzwonic:)musze sprawdzic jaki to pasek i do kierasa isc:)zeby zadzwonil na przybyszewskiego i zalatwil....