Skocz do zawartości

Co powiecie na temat tego modelu 320d po 2002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! zadaje wam takie pytanie bo jestem nowy na forum i jest to moje pierwsze BMW a na dodatek mam je tylko od Października 2007roku Czego można się spodziewać na temat tego samochodu jaka jest wasza opinia???[/img]
Opublikowano
Mam taki sam model zaliczylem juz wymiane glowicy,turba i wtryskow.Siadlo mi to po polrocznej ekspleatacji wowczas miala jakies 140tas przebiegu od tego czasu wszystko jest ok obecnie 175tys Dodam ze auto od poczatku jest serwisowane w BMW-i a takie z nia jaja mialem,co do reszty jestem zadowolony
Opublikowano
Witam! zadaje wam takie pytanie bo jestem nowy na forum ........

Hmmm moim prywatnym zdaniem powinieneś najpierw przejrzeć tematy na forum, gdyż opinie i zagadnienia związane z 2,0d sa tutaj dość częste - polecam :search:

Pzrd,

Opublikowano
Moja jak kupiłem miała 138tys przebiegu i jak na razie wymieniłem w niej Wahacze i regeneracja maglownicy a tak pozatym jest ok lecz mam mały wyciek oleju w okolicy Turba??? i musze się tym zająć.
Opublikowano
Mam taki sam model zaliczylem juz wymiane glowicy,turba i wtryskow.Siadlo mi to po polrocznej ekspleatacji wowczas miala jakies 140tas przebiegu od tego czasu wszystko jest ok obecnie 175tys Dodam ze auto od poczatku jest serwisowane w BMW-i a takie z nia jaja mialem,co do reszty jestem zadowolony

:duh: ja po 2 latach wymieniłem wczoraj wahacze , rok temu wiem ze padła żarówka stopu , więcej chyba nic