Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam problem musze wyciagnac przednia lampe, ale nie wiem jak gorna czejsc lamy odkrecilem ale nie wiem co z dolnia, nie mam pojecia jak sie do niej dobrac czy musze odkrecic zderzak :D lub cos innego zeby sie dostac do dolnej czejsci lampy??:>
Opublikowano

przy zakładaniu postu , przy wpisywaniu tematu jest menu ono sie rozwija i tam można wybrać model samochodu , ułatwia to bardzo szukanie na forum i szybciej inny użytkownicy mogą Ci pomóc , więc następnym razem używaj tego !!

pozdrawiam

Pozdrawiam,

Tomek

Opublikowano
Dzieki Tomek za rady ale ja tu pierwszy raz jak widac jak cos poslucham nastepnym razem Twojej rady :) dzieki jeszcze raz
Opublikowano
marek1132 na pewno to jest pod zderzakiem duzo to jest roboty przy tym?:> bo auto mam od niedawna i nie wiem za dokladnie
Opublikowano
Najłatwiej jak zejmiesz zderzak jest on przykręcony z przodu do zaczepów podłóżnic i po bokach jeszcze musisz poodkręcać(nadkole plastikowe jest po części przykręcone do zderzaka)wtedy dostęp do lamp masz zkażdej strony :wink:
Nur bmw e32
Opublikowano
wielkie dzieki za rade sprawdzilem i tak trzeba odkrecic oslone z podsilnika i dopiero zderzak wiec czeka mnie duzo pracy! jeszcze raz dzieki
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

i co jak Ci poszlo bo ja wlasnie zabieram sie za to

jak to jest z wyciagnieciem kierunkowskazu czy wystarczy tylko srubokret wsadzic tak jak bylo wyzej przedstawione?

pozdro

zycie zaczyna sie po 50i