Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Chce na wiopsne odnowic troche felgi u siebie w garazu.Nie sa w zlym stanie tylko chcialbym je troche nabłyszczeć i odswieżyc.Czy je st jakis srodek do tego typu rzeczy?oczywiscie sprawdzony zeby nie zniszczyć kół!moze cos z allegro?jak to nie na ten dział to sory
Opublikowano

no ale do automaxa to juz raczej polerkę potrzeba....a jak za długo automaxa(na lakierze0 przytrzymasz to jest tragedia..więc nie wiem jak z felami będzie..

jezeli masz polerowany rant to wtedy dorabiasz koncówke do wiertarki zakładasz na nią FILC i jedziesz....po niczym innym tak ci sie aluminium nie będzie błyszczało jak po filcu..oczywiście żywe aluminium tzn bez lakieru bezbarwnego..tylko uwaga na lakier..filcem lakier to tylko spalic mozna

Opublikowano
felgi mam lakierowane na srebrno:)z mamlym rantem ale nie polerowanym.Byłbym za ta pasta.Zalezy mi na czymś w miare delikatnym zeby nie zaszkodzic...Dzieki za rady,pozdrawiam