Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam, mam takie niemądre pytanie laika - gdzie znajde przepływomierz w moim aucie, i co odkrecic aby się do niego dostac ? :) byłbym wdzięczny za pomoc, najlepiej wg. schematu z realoem.com bo sam tej przepływki nie moge tam znależć :? .Druga sprawa to pytanie o to, jak sprawdzic poziom plynu chlodzacego - pojemnik jest nieprzezroczysty, nie ma zadnej podzialki - czyzby dolewanie plynu odbywalo sie w tds`ie na czuja ? Moje auto to e36 tds compact, rok 96. z góry dziekuje za pomoc :) Edytowane przez uroboric_tom
Opublikowano
zgadzam sie z kolegą mam 318 tds turing z 96 roku i jak poczytałem posty w gore to az poszedłem luknac do buni i kurna nie ma
Opublikowano
'97 też nie ma przepływki - żadne tds'y nie mają, a co do poziomu płynu w zbiorniczku patrząc od góry jest taki kawałek plastiku pod kątem, wydaje mi sie ze to ma być właśnie miarka.