Skocz do zawartości

prośba o pomoc posiadaczy 318 tds

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam takie niemądre pytanie laika - gdzie znajde przepływomierz w moim aucie, i co odkrecic aby się do niego dostac ? :) byłbym wdzięczny za pomoc, najlepiej wg. schematu z realoem.com bo sam tej przepływki nie moge tam znależć :? .Druga sprawa to pytanie o to, jak sprawdzic poziom plynu chlodzacego - pojemnik jest nieprzezroczysty, nie ma zadnej podzialki - czyzby dolewanie plynu odbywalo sie w tds`ie na czuja ? Moje auto to e36 tds compact, rok 96. z góry dziekuje za pomoc :)

Edytowane przez uroboric_tom

Opublikowano

Za kiego grzyba tez nie moge jej znalezc :evil: W 325tds jest ona numerem "11"

http://bmwfans.info/original/E36/Lim/325tds-M51/ECE/L/M/1996/06/mg-13/ill-13_0432/

A w 318tds jakby jej nie bylo, bo powinna byc w miejscu tych pierscieni "10, 11"

http://bmwfans.info/original/E36/com/318tds-M41/ECE/L/M/1996/06/mg-13/ill-13_0378/

Dziwne, bo czy mozliwe by jej nie bylo wogole :think:

Opublikowano

w 318tds nie ma przepływomierza

przynajmniej w modelach po '95 roku.

Opublikowano
zgadzam sie z kolegą mam 318 tds turing z 96 roku i jak poczytałem posty w gore to az poszedłem luknac do buni i kurna nie ma
Opublikowano
'97 też nie ma przepływki - żadne tds'y nie mają, a co do poziomu płynu w zbiorniczku patrząc od góry jest taki kawałek plastiku pod kątem, wydaje mi sie ze to ma być właśnie miarka.
Opublikowano
  • Autor
Dzieki wszystkim za pomoc i rozwianie watpliwosci :cool2: