Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam bmw 328i e46 i mam problemy z elektryka a moze nawet to elektronika juz sam niewiem.Problemy sa takie ze zapala sie chek engine i po prawej stronie koleczko z wykrzyknikiem w srodku,i jak ta katrolka sie pali to niemoge nic przelaczac w kierownicy np robic glosniej i takie tam nic nieda sie zrobic.Nastepny problem to zapalaja sie tylne swiatla na komputerze tak jak by niedzialaly.Jeszcze jest taki problem ze jak odchylam od slonca ta deske i otwieram lusterko to gasnie radio(niegra).Spowrotem zaslaniam i jest ok.Nastepny problem mrugam dlugimi swiatlami i to samo radio gasnie.POMOZCIE
Opublikowano
posprawdzaj wszystkie żarówki sprawść stop i w tablice rej.

pozdro

Najczesciej sniedzieją zarowki podswietlania tablicy, zacznij od tego

Xdrive

Koder

Opublikowano
Ok panowie jutro jade podlazyc pod kaputer woza to bede wszystko wiedzial i sprawdze te zarowki.Najczesciej to pokazuje na komputerze ze jest z przodu lewy kierunkowskaz przepalony ale mowie raz pokazuje raz jest ok to moze byc od tego??A najgorsze jest to ze niewiem jak do tej zarowki sie dostac h... wie jak tam podejsc.ELO
Opublikowano
O i jeszcze jedno tak to sie na tablicy wszystko pali ale jak wezme przezuce na D, to gasnie mi N,P moze tam sprawdzic?i NIEPALA SIE MI PRZYCISKI NA KIEROWNICY NIEWIEM POWINNY BO JUZ SAM RACHUBE STRACILEM.ELO
Opublikowano
Bylem u elektryka i powiedzial ze mam do wymiany czujnik stopu i czujnik od obrotow i jeszcze jakis dwa kody wyskoczyly.Ma mi jeszcze powiedziec co to za czujniki ale no trudno trzeba robic.I na dodatek lewy wachac do wymiany szok...