Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć wszystkim!!!

powiedzcie mi czy wiecie co może być nie tak z podświetleniem popielniczki. Może to i żaróweczka, ale jest ona jakaś dziwna i nie mogę jej odłączyć od przewodu, a poza tym to gdzie ja taką drugą kupię. A może jest jakiś bezpiecznik czy coś takiego. Nie wiem do czego jest podłączony ten przewód-może mi się rozłączył?

i jeszcze jedno pytanko-czy u was zawsze po włączweniu stacyjki i uruchomieniu przełącznik świateł jest podświetlony? Bo u mnie zawsze się świeci czy światła są włączone czy nie-i troszkę się grzeje

Opublikowano

Jeżeli reszta oświetlenia wewnętrznego działa to najpierw sprawdz żarówkę. Bez problemu dostaniesz ją na stacji benzynowej.

Co do włącznika od świateł to u mnie zawsze po przekręceniu stacyjki jest podświetlony.

www.swiatdrewna.eu
Opublikowano
a może wiecie jak ją wyjąć i wsadzić z powrotem do tego plastiku, bo jak właśnie poszedłem do sklepu to gościu mi ją wyjął ale bez drucików-mówi że chyba są one w tym plastiku jakoś przylutowane-palant-ale to są polscy znawcy.
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Z tego co pamiętam - jest nierozbieralna. Kupowałem ją w ASO, była w tej plastikowej oprawce. Majątku nie kosztuje, więc nigdzie indziej nie szukałem...

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
Wyłącznik świateł pali się cały czas niezależnie od włączonych świateł a co do żarówki w popielniczce to jest ona na końcu płaska i ma druciki które podgina się do góry i wkłada na cpn powinieneś dostać bez problemu jeżeli sóper sprzedawca ci uszkodził obudowe to spoko przewarznie sprzedają je z obudową to są takie same jak przy zegarach lub podświetleniu komputerka z zegarkiem.
  • Członkowie klubu
Opublikowano

To mnie Doga zbił z tropu...

Upewnij się czy NAPEWNO można wyjąć żarówkę z oprawki bez jej rozwalenia. Bo NAPEWNO są i takie, i takie.

Wydawało mi się, że do popoelniczki jest taka sama jak do boxu z kasatemi - bo podłączałem ją pod popielniczkę...

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano

wymiana żarówki w popielniczce:

odkręcasz popielniczkę dwie śruby wyjmujesz całość żarówka będzie umieszczona w oprawce popielniczki delikatnie wyciągasz ją z tej oprawki potem wyciągasz ją z oprawki która jest podłączona do kabli jest to żarówka która ma końcówkę wtyku podobną do świateł postojowych oczywiście gabarytowo mniejszą o wartości 1,2 watt

Mrówa

Harce na gitarce oraz speed

Opublikowano

U mnie te zaróweczki są nie rozbieralne, próbował ja wyciągnąć i ją tylko rozwaliłem. Poszedłem do sklepu z akcesoriami sam. i kupiłem żaróweczki w oprawkach plastikowych po 2.50zł/szt i po problemie.

Podświetlenie włącznika swiateł też pali mi się po przekręceniu stacyjki.

Jest:

F45 2016r oraz e61 2005r

Były:

E38 740d 2000r

E90 320d 2005r

525 tdsA '95 Chip na 172 KM

Kawasaki ZX-12R '04 na Power Comander III

740iA '93;

Pozdrawiam

Michał