Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam :D

Chcę zagazować mój nowy nabytek i mam dylemat.

Mam małe pytanko do osób posiadających sekwencję w swoich autkach.

A konkretnie chodzi mi o różnice pomiędzy "STAG200 a STAG300"

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Edytowane przez Roberto
Opublikowano
Wiatam

Tak z ciekawości , ile wydałeś na instalcje , montowałes w wawie ?

Pozdrawiam

z tego co sie jak narazie orientowałem z internetu poniewaz to koszt około 2300-2500 tak przez telefon usłyszałem ale to tez nie pewne źródło bo do mojej 318i jesli bedziesz miał jakies konkretne informacje to napisz ile spiewają i gdzie za stag 300 w

O-ce lub okolicach z góry dziekuje pozdro

BAYERISCHE MOTOREN WERKE

"To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy."

Oliver Hessmann

Opublikowano
Wiatam

Tak z ciekawości , ile wydałeś na instalcje , montowałes w wawie ?

Pozdrawiam

z tego co sie jak narazie orientowałem z internetu poniewaz to koszt około 2300-2500 tak przez telefon usłyszałem ale to tez nie pewne źródło bo do mojej 318i jesli bedziesz miał jakies konkretne informacje to napisz ile spiewają i gdzie za stag 300 w

O-ce lub okolicach z góry dziekuje pozdro

Ja mam od dwuch lat II gneracje montowana w o-ce ponoc u najlepszego mechanika i średnio to sie sprawuje . Dla tego pytałem kolegę gdzie montował instalke , bo w o-ce to ja nie widze godnego zaufania mechanika od gazu . A dodatkowo mam automatyczną skrzynie to troche z II generacją nie za bardzo sie dogadują . Tak na marginesie to w o-ce za 2300 do 4 garów to spokojnie założysz tylko czy to czy to zrobią tak jak trzeba...? może ktoś zakładał sekwencje w Ostrołęce i sobie chwali?

Opublikowano
no własnie takze chce miec to dobrze zrobione ale niewiem gdzie, trzeba bedzie zrobic jakies rozeznanie jak wróce.. jesli sie dowiesz gdzie dobrze robia daj znac dzieki pozdro

BAYERISCHE MOTOREN WERKE

"To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy."

Oliver Hessmann

Opublikowano

Instalke montowałem w firmie www.autoalsa.pl

Mają naprawdę bogate doświadczenie a przy okazji naprawdę super ceny.

W wawie za instalke STAG-300 do auta 6-cio cylindrowego trzeba zapłacić średnio od 3600 do 4200 pln.

A w Siedlcach zapłaciłem 2400 pln. Na jednym forum jakiegoś siedleckiego klubu jest mnóstwo opinii na ich temat. Skusiło mnie to że nie mają żadnej negatywnej opinii. Poza tym kumpel zakładał ponad 2 lata temu i jedyne co robi to gaz tankuje, poprostu żadnych problemów.

Mam nadzieje że ja też będę w 100% zadowolony.

Opublikowano

W wawie za instalke STAG-300 do auta 6-cio cylindrowego trzeba zapłacić średnio od 3600 do 4200 pln.

A w Siedlcach zapłaciłem 2400 pln. Na jednym forum jakiegoś siedleckiego klubu jest mnóstwo opinii na ich temat. Skusiło mnie to że nie mają żadnej negatywnej opinii. Poza tym kumpel zakładał ponad 2 lata temu i jedyne co robi to gaz tankuje, poprostu żadnych problemów.

Mam nadzieje że ja też będę w 100% zadowolony.

wielkie dzieki za info wyglada to na profesjonalny warsztat i dobra cena wielkie dzieki

BAYERISCHE MOTOREN WERKE

Oliver Hessmann

Opublikowano
Do 4-ro cylindrówki STAG 300 kosztuje u nich 1900 pln. A w wawie 2-ga generacja 1800 pln. Cyferki mówią same za siebie. Uważam że opłaca się przejechać te 90 km. do Siedlec.

całkowita racja :modlitwa: jesli chłopaki znaja sie na żeczy i wiedzą co robia to 100km to nie jest problem :!: a jak sie u Ciebie to wszystko sprawuje i czy zamontowanie jest ok bez zbednego dewastowania auta? pozdro

BAYERISCHE MOTOREN WERKE

Oliver Hessmann

Opublikowano

Puki co wszystko gra, ale może najpierw trochę pojeżdżę. Autko odebrałem dokładnie w takim stanie w jakim oddałem.

Mam zamontowaną taką instalke, tylko wtryski mam żółte. Podobno są szybsze i lepiej się nadają do BMW. Butla w kole 55L.

http://img408.imageshack.us/img408/4638/instalkatx4.jpg

Opublikowano
tylko wtryski mam żółte. Podobno są szybsze i lepiej się nadają do BMW.
Do Twojego bmw.

Jeśli chodzi o tzw. fachowość "alsy", to mógłbym się sprzeczać ale jedno jest pewne - są bezkonkurencyjni cenowo. Jeśli ktoś jest zorientowany w temacie instalacji LPG to polecam ten zakład. Pomimo tego, że robili już silniki m30b35, to założyli mi za małe dysze co musiałem sam stwierdzić ale bez najmniejszego problemu wstawili (w ramach gwarancji oczywiście) takie jak zaproponowałem i jest OK. Spotkałem u nich ludzi, którzy przebyli 500 km. żeby założyć instalkę, a dlaczego? Ze względu na cenę.

peace & love
Opublikowano
postanowione zaraz po powrocie do kraju lece do nich zakładać stag 300 150km to nie jest duzo

BAYERISCHE MOTOREN WERKE

Oliver Hessmann

Opublikowano
Montaż trwa ok 6 godzin więc przy okazji zwiedzisz sobie Siedlce :mrgreen:

Mam nadzieje że nikogo tym nie urażę, ale nie ma tam nic ciekawego i czas sie potwornie dłuży.

heheh rozumiem no ale 6 godzin to nie wiecznośc jakoś wytrzymam pozdro

BAYERISCHE MOTOREN WERKE

Oliver Hessmann

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Podaj namiary do tych artystów z Siedlec.Dzieki

Czytaj dokładnie.....