Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siemka mam x5 i połączyłem sobie kiedyś telefon z samochodem i za jakiś czas sprzedałem telefon a to jest były pracownik mojej firmy i samo się połancza jak jest blisko auta jak to w samochodzie wyłączyć bo on może mnie w każdej chwili podsłuchiwać :jawdrop: :lol: :modlitwa:
Jedno serce,jedno bicie,kocham BMW ponad życie...
Opublikowano
bluetooth może być max z 5 telefonami połączonymi tak jak sie paruje telefony tak i można wszystkie telefony z urządzenia bluetooth wykasować i ponownie sparować aktualny telefon i po sprawie, nie pisz proszę jak sie to robi bo od tego masz instrukcje.
Opublikowano
Siemka mam x5 i połączyłem sobie kiedyś telefon z samochodem i za jakiś czas sprzedałem telefon a to jest były pracownik mojej firmy i samo się połancza jak jest blisko auta jak to w samochodzie wyłączyć bo on może mnie w każdej chwili podsłuchiwać :jawdrop: :lol: :modlitwa:

Niestety, jedyny sposób to usunąć synchronizację z telefonem. Na pewno można to zrobić od strony telefonu, od strony auta - nie jestem pewny, czy da się to zrobić np. przez odłączenie modułu.

A tak z innej beczki, kolego, a możesz zdradzić, jak on może Cię podsłuchiwać? Przeczytałem Twój wątek ze trzy razy i coraz bardziej się zastanawiam...

Opublikowano
No on jak jest bliżej samochod to samochód się łaczy odrazu z nim a potem to niewiem jak on słyszy tylko mówił mi że słyszał co ja mówiłem w samochodzie!! :jawdrop: :mad2: :cry2: :modlitwa: :roll2: :worried:
Jedno serce,jedno bicie,kocham BMW ponad życie...
Opublikowano
No on jak jest bliżej samochod to samochód się łaczy odrazu z nim a potem to niewiem jak on słyszy tylko mówił mi że słyszał co ja mówiłem w samochodzie!! :jawdrop: :mad2: :cry2: :modlitwa: :roll2: :worried:

Aha, teraz wszystko jest jasne...

...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witam nic innego tylko w samochodzie trzeba wejść w blutu ustawienia i odinstalowac urządzenie inaczej się nie da
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie jest mozliwe zeby on ciebie slyszal. Jedyna opcja to, ze mozna przelaczyc rozmowe z glosnikow na telefon.

Modol bluetooth musi miec opcje usuniecia parowania (ewentualnie odlacz aku i zrob reset kompa).

Sorry ale zrob cos z opisem bo jak na szefa to moglbys sie wyrazac jakos po polsku.

Opublikowano
Witam właśnie jest możliwe telefon łączy się z samochodem w odległości 50 m i człowiek siedzący w samochodzie bez wiedzy tego co stoi obok może wykonywać rozmowy przez jego telefon ,napewno ma zgrana książkę z telefonu może czytać sms-y bynajmniej jest tak w nowej x5 a słychać bo wszystkie mają zestawy głośnomówiące jeśli u szefa dzwoni telefon i jest w zasięgu auta to w bumie tak samo dzwoni i dodatkowo wyswietla numer lub opis.
Opublikowano
Witam właśnie jest możliwe telefon łączy się z samochodem w odległości 50 m i człowiek siedzący w samochodzie bez wiedzy tego co stoi obok może wykonywać rozmowy przez jego telefon ,napewno ma zgrana książkę z telefonu może czytać sms-y bynajmniej jest tak w nowej x5 a słychać bo wszystkie mają zestawy głośnomówiące jeśli u szefa dzwoni telefon i jest w zasięgu auta to w bumie tak samo dzwoni i dodatkowo wyswietla numer lub opis.

Ale przecież Kolega "piotr23_24" pisze że to ten pacjent który odkupił ręczny telefon wcześniej sparowany z autem rozmawia sobie na koszt auta i jeszcze świnia podgląda spacerując obok... No chyba że ktoś z Was lepiej :wink: zrozumiał (???) opis problemu... :wink:

...

Opublikowano
Witam fakt to ja niedoczytałem :modlitwa: ale wtedy czegoś nie rozumiem przecież kilka ruchów ręką i telefon można odinstalować
Opublikowano
Witam fakt to ja niedoczytałem :modlitwa: ale wtedy czegoś nie rozumiem przecież kilka ruchów ręką i telefon można odinstalować

Ta uwaga o trudnościach ze zrozumieniem opisu to broń Boże nie do Ciebie Kolego "k631"... Patrząc na poprzednie posty widzę że wielu z nas (i ja też) nie wie "gdzie jest właściwie ten pies pogrzebany..." :wink:

...

Opublikowano

Nie ma takiej opcji ,no chyba że telefon sprzedałeś mu z kartą sim.

Opublikowano
POMOCY!!

W moim X5 nie mogę rozpracować bluetootha. Robię wszystko dobrze, telefon łączy się z navi (bluetooth paring) ale po połączeniu (Paring succesed) 3 sekundach odrzuca połączenie ???

Dobrze wpisuje wszystkie kody. Telefon to Nokia.

Postaraj się wgrać najnowszy update do tej Twojej Nokii.

I poczytaj sobie tutaj:

http://www.x5world.com/bluetooth.php

...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam wszystkich....na poczatku gratuluje tamatu...przeczytalem calosc...ale nie mam pojecia o co tak naprawde chodzi.... :duh: :duh: :duh: :mad2: :clap: :clap: :modlitwa: :modlitwa: gratuluje pomyslowosci a zarazem fantazji....szacunek...a tak na marginesie w x5 jest mozliwosc "rozparowania" łaczosci samochodu z telefonem...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam, niedawno kupiłem x5 3.D z 2005 i chciałem się zapytać czy jest możliwość podłączenia tel przez bluetooth, a mam ta duzą nawigacje. Czy jest możliwe żebym nie miał bluetooth wogole?? Jak wejde w telefon to nie ma tam nic.

Z góry dzieki.

Opublikowano
witam, niedawno kupiłem x5 3.D z 2005 i chciałem się zapytać czy jest możliwość podłączenia tel przez bluetooth, a mam ta duzą nawigacje. Czy jest możliwe żebym nie miał bluetooth wogole?? Jak wejde w telefon to nie ma tam nic.

Z góry dzieki.

kolego użytkowiniku....nie wiem jak jest u Ciebie....moge tylko podpowiedziec ze zgodnie ze specyfikacja wyszczegolnioną w miedzy innymi w oryginalnym katalogu reklamowym X5 sa trzy opcje dostepne za doplata a dotyczace telefonu:

1. przygotowanie na telefon ze złączem bluetooth

2. przygotowanie na telefon pokładowy

3. telefon pokładowy professional

(wszystkie sa opcjami za dopłatą!!!:)))

jesli chodzi o system nawigacyjny profesional (bo tak jest to nazwane w tym katalogu) w skład którego wchodzi nawigacja w systemie DVD, monitor 16:9, radio profesional z magnetofonem, bez telewizora - jak widac nie ma tutaj słowa o telefonie ani bluetooth

moge domniemac ze sa to oddzielne sprawy telefon to jedno a navi to drugie....Powodzenia

aha katalog dotyczy samochodów oferowanych w polskiej sieci sprzedazy w roku 2005....jak jest/było w innych krajch tego nie wiem.