Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam , może ktoś mógłby mi wytłumaczyć jak się kasuje śr. zużycie paliwa to wyświetlane na desce - 320 d 2000 r. dzięki
Opublikowano
Jak Ci sie wyświetla srednie zuzycie paliwa to wtedy wciskasz i trzymasz przycisk który znajduje sie na dzwigni kierunkowskazów (jakies 5 sek) i sie kasuje, tak samo ze średnia predkościa...
Przeciwnik SERII.
Opublikowano
wielkie dzięki , już skasowałem , Wasza pomoc była błyskawiczna jestem w szoku , to może jeszcze wyjaśnicie mi co dokładnie znaczą te funkcje które się pokazują kiedy przytrzymam lewy przycisk przy zegarach
Opublikowano
wielkie dzięki , już skasowałem , Wasza pomoc była błyskawiczna jestem w szoku , to może jeszcze wyjaśnicie mi co dokładnie znaczą te funkcje które się pokazują kiedy przytrzymam lewy przycisk przy zegarach

Wpisz w wyszukiwarce "test zegarów" :)

E46 320d 175 PS@365Nm ...by Rogalotti
Opublikowano
Coś już na forum widziałem ale objaśnienia były po angielsku niestety , no jeszcze poszukam , dzięki .