Skocz do zawartości

<t>Co byś kupił E39 530D 193KM czy E46 330D 204KM</t>  

33 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

FanatykBMW - kawal kobyly z tego Maybacha, czesto go widuje pod jedym z budynkow w wawie, jezdzi nim Roman Krzysztof Karkosik (stad ta tablica rej.)

M330d - z tego co sie orientuje, to w E39 skrzynie ZF sa w benzynie (no moze w tds, ale tego nie sprawdzalem), GM to niestety wieksze gow... niz ZF, GM padaja, ZF smiga, do e60 (diesli) z tego co slyszalem laduje sie juz ZF

Elvishh - skad masz pewnosc, ze podana moc masz na fabrycznym sofcie? przeciez na tyle to tunerzy robia fabryczne 193KM, moze ktos przed toba czipowal...

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
FanatykBMW - kawal kobyly z tego Maybacha, czesto go widuje pod jedym z budynkow w wawie, jezdzi nim Roman Krzysztof Karkosik (stad ta tablica rej.)

.

sorry za off, ale też go widywałem jeżdżąc do Torunia:) , wyżej wspomniany Pan mieszka 8km od mojego miejsca zamieszkania, tzn jest to jeden z wielu jego domów. No kawałek auta z tego maybacha ;) pzdr

Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW
Opublikowano

M330d napisz jak Ci się jeździ autem.

Masz automat,manual ?

Coś robiłeś czy seria ?

Wiarygodny ten filmik z Youtuba ?

Jest szansa że to auto tak jeździ w serii ?

Z danych wyczytałem że kombi ma 7,7 a sedan 7,2 do 100km/h

Czyli sedanem pojedziesz szybciej z koleji kombi bardziej funkcjonalne.

Opublikowano

Masz automat,manual ?

Coś robiłeś czy seria ?

wybij sobie z głowy 7.2 do 100 :)

Opublikowano

Masz automat,manual ?

Coś robiłeś czy seria ?

Jezdzi mi sie fenomenlanie. Uważam ze BMW potrafi zbudować samochód z którego nie chcesz wysiadać. A miałem wiele aut.

Mam automat. i Chyba w serii, ja nic bynajmniej nie robiłem.

Filmik może być wiarygodny, katalog podaje 240 km/h a i tak wiekszosć wozów jedzie trochę szybciej.

Moje kombi trzyma 0-100 km/h pieknie. 7,7 - 7,8 spokojnie, jak sie napne to i z 7,5. Niestety automat nie lubi ostrych startów.

Ja wole kombi bo bardziej mi sie podoba. Funkcjonalnośc postawiłem na drugim miejscu, sam jezdze po PL.

Skąd jesteś ? Może bede kiedyś w twojej okolicy to sobie zerkniesz na bryke.

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano
Ja już nie pale To że we Włocławku nie ma tylu dobrych aut nie znaczy że nie ma ich też gdzie indziej.Opanuj się trochę człowieku

A jak napisze że Maybacha dziś widziałem a nawet mnie wyprzedził to co powiesz ? Pewnie to samo bo na takim poziomie są Twoje komentarze.

Przejmowanie się komentarzami innych, emocjonowanie nimi charakteryzuje ludzi zakompleksionych i pozbawionych pewności siebie. Nieważne.

Wziąłem Cię na celownik tylko z jednego powodu. NIETOLERUJĘ łamania przepisów ruchu drogowego czyli np. ścigania się w normalnym ruchu ulicznym. Mam ku temu osobiste powody.

Tory wyścigowe, OS-y, KJS, Popularki, proszę bardzo.

Opublikowano

Masz automat,manual ?

Coś robiłeś czy seria ?

wybij sobie z głowy 7.2 do 100 :)

http://www.moto-portal.pl/glowna/Techniczne/BMW/Seria_3/3031

Why ???

Możesz to rozwinąć :idea:

Ps.

jakub ja skończyłem dyskusję z Tobą i przestań już wygłaszać swoje mądrości bo nikt nie jest zainteresowany

Opublikowano
NIETOLERUJĘ łamania przepisów ruchu drogowego czyli np. ścigania się w normalnym ruchu ulicznym. Mam ku temu osobiste powody.

Tory wyścigowe, OS-y, KJS, Popularki, proszę bardzo.

Na forum BKP generalnie nie sa tolerowane tematy o wyscigach w ruchu ulicznym. Jezeli temat skreci w te strone, to zostanie zamkniety.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano

M330d poszło PW :wink:

Macie może jakieś materiały o 330D (204KM) ? Chętnie bym sobie przybliżył kwestię tego wozu bo za bardzo nic o nim nie wiem.Raczej zawsze interesowały mnie E39.

m!xeR czekam na rozwinięcie Twojej wypowiedzi.

Ps.

Narazie jade na narty,więc poczytam dopiero w następny Pn.,tymczasem pozdrawiam serdecznie wszystkich pozytywnych ludzi :)