Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuje gdzies tanio i dobrze dorobic kluczyk do bmw e39 zanczy bardziej kupic i przelozyc obudowe mam stary ale jest pekniety

Pozdrawiam i czekam na wiadomosc

Bmw e39 530d 215KM i 490nM

0-509-212-167

Opublikowano

Ok dzieki chyba bede musial tak wlasnie zrobic a chodzi ci najpewniej zeby nie kopiowali kluczyka czy dlaczego innego ??

zeby potem jej nie buchneli

0-509-212-167

Opublikowano
ja za dorobienie i przelozenie kluczyka i przelozenie imobilajzera w obudowe ze znaczkiem bmw i podswietleniem i bateryjka dale 100zl. obudowa trudno rozpoznac od orginalnej. robilem to u braci Pawlak w Skierniewicach obok stacji PKP. troche daleko masz ale w wawie tez napewno musza miec. kiedys bylo na forum . niepamietam ale chyba koszt z aso to 2 tygodnie i 600-800zl. w centrum u ciebie chyba na zealznej lub prostej lub zlotej chcieli mi dorobic imobilajzer i kluczyk w 2-3 godziny za niepamietam ale chyba 400zl, podpinali auto pod komputer.
PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH 0 504 256 487
Opublikowano
Dzieki bede szukal w wawie ale faktycznie tam u ciebie troche daleko ale za to sporo taniej

0-509-212-167

Opublikowano

nie oszczedzaj !! to glowne zabezpieczenie twojego samochodu, jesli pozbedziesz sie kluczyka i imo to tak jakbys oddal auto. skad wiesz na kogo trafisz? w ASO podajesz VIN i dorabiaja kluczyk bez auta. jest o wiele bezpieczniej. koszt dorobienia kluczyka to tylko 1 tankowanie, policz ile tankujesz w roku? zaoszczedz na piwie, piccy i innych uzywkac. powodzenia.

ten gosc co dorabia klucze nie musi ci skroic auta, ale wystarczy ze sprzeda np za 1000zl kopie twojego klucza ludziom o niecnych zamiarach..... reszte dopowiedz sobie sam.

Opublikowano

flash, racja!

Dziwia mnie takie "oszczednosci". Nie ma dobrze i bardzo tanio... Nowy kluczyk w ASO to 500-600 zetow z gwarancja, ze nie dostanie sie w niepowolane rece. Koperta zostaje otwarta przy Tobie.

Jezeli sie kupuje nienajtanszy w eksploatacji samochod, nalezy byc przygotowanym na wydatki, a nie stosowac jakies "erzace", gazy i tym podobne "cuda-iwany"...

Pozdrawiam, ///M5

http://i228.photobucket.com/albums/ee124/areckim5/bmw_2000_m5_05.jpg

Opublikowano

to wcale nie jest drogo, znajomy zgubil kluczyk do seata i dorobienie ,wkodowanie immo wyszlo go okolo 700zl, (oczywiscie w ASO) bo nie odwazylby sie zostawic kluczyka na 30minut nieznajomemu typkowi.

ewentualnie jesli potrzebujesz sama obudowe, to popytaj ludzi co rozbieraja auta - na allegro, moze ktos ci wysle.

zobacz tu, spisz numer i zadzwon do ASO, moze nie bedzie tak drogo.

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=DP71&mospid=47559&btnr=41_0012&hg=41&fg=40

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=DP71&mospid=47559&btnr=41_1330&hg=41&fg=40

Opublikowano
Dzieki panowie bede musial chyba zrobic tak ja mowicie napewno macie racje pozdrawiam i sie odezwe jak bede cos wiedzial

0-509-212-167

Opublikowano

...Nowy kluczyk w ASO to 500-600 zetow z gwarancja, ze nie dostanie sie w niepowolane rece. Koperta zostaje otwarta przy Tobie

I na "powołane ręce" w ASO i na kopertę otwieraną w Twojej obecności też się znajdzie sposób :norty:. Zresztą jak ktoś nabierze ochoty na Twoje auto, to i kluczy mu nie potrzeba...

Jedyne

http://images.spritmonitor.de/229694.png

Opublikowano

Ok a panowie powiedzcie mi gdzie moge dostac ogolnie sama obudowe jesli wogole jest to mozliwe a dokladnie ta czesc z guzikami srodek mam samochod odpala na szczescie no i pojawil mi sie jeszcze jeden problem po wlaczeniu ogrzewania ucieka mi gdzies plyn z chlodnicy gdzies mocno kapie

jak ktos wie jak mi pomuc to prosze o pomoc dzieki

0-509-212-167

Opublikowano
...Nowy kluczyk w ASO to 500-600 zetow z gwarancja, ze nie dostanie sie w niepowolane rece. Koperta zostaje otwarta przy Tobie

I na "powołane ręce" w ASO i na kopertę otwieraną w Twojej obecności też się znajdzie sposób :norty:. Zresztą jak ktoś nabierze ochoty na Twoje auto, to i kluczy mu nie potrzeba...

swieta racja ale po co kusic los, 600 zl to jeszcze nie majatek vs. wartosc auta:)

BTW byla kiedys afera w moim miescie w jednym aso [nie bede podawal publicznie w ktorym] jakis nieuczciwy pracownik dorabial klucze do aut [oczywiscie drogich] po nr vin [a wiec nie potrzeba twojego zlecenia] i wiadomo komu sprzedawal... [wiem o tym bo do znajomego ktory tam serwisowal swoja e60 zadzwonil facet z aso ze ma sie zglosic po odbior zamowionego kluczyka a on zdebial bo niczego nie zamawial i tak sie wydalo przez przypadek, jak dla mnie skandal!]

pozdrawiam,

darek

[500 656 500] sprzedam nr - starter GSM idealny dla salonu BMW - 608 BMW BMW czyli 608 269 269
Opublikowano

flash, racja!

Dziwia mnie takie "oszczednosci". Nie ma dobrze i bardzo tanio... Nowy kluczyk w ASO to 500-600 zetow z gwarancja, ze nie dostanie sie w niepowolane rece. Koperta zostaje otwarta przy Tobie.

Jezeli sie kupuje nienajtanszy w eksploatacji samochod, nalezy byc przygotowanym na wydatki, a nie stosowac jakies "erzace", gazy i tym podobne "cuda-iwany"...

Z :dance: gadzam się,szukanie substytutów przy tej marce to nie przystoi.To jest marka dla lubiących wydawać kasę na eksploatację.

Opublikowano

swieta racja ale po co kusic los, 600 zl to jeszcze nie majatek vs. wartosc auta:)

BTW byla kiedys afera w moim miescie w jednym aso [nie bede podawal publicznie w ktorym] jakis nieuczciwy pracownik dorabial klucze do aut [oczywiscie drogich] po nr vin [a wiec nie potrzeba twojego zlecenia] i wiadomo komu sprzedawal... [wiem o tym bo do znajomego ktory tam serwisowal swoja e60 zadzwonil facet z aso ze ma sie zglosic po odbior zamowionego kluczyka a on zdebial bo niczego nie zamawial i tak sie wydalo przez przypadek, jak dla mnie skandal!]

pozdrawiam,

darek

Opublikowano

pozdrawiam,

darek

Za takie coś to powinni ręce ucinać,mojej siostrze też w jednym z Poznańskich Aso swego czasu wszystkie narzędzia podczas przeglądu buchneli,biedne dziewcze złapało gume i zdziwiła się ,że ma pusto w składzie z narzędziami :modlitwa: