Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszyskich wtajemniczonch. mam problem poniewaz tydzień temu kupiłem BMW E46 2.0d z 1999r i wszystko byłoby pięknie gdyby ów samochód posiadał ksenony. zastanawiam sie nad montażem "ksenonów" z Allegro. Widziałem tam różne od 300 (komplet z zarówkami,przetwornikami itp.) do 1000zł za oryginalny reflektor BMW z ksenonami. chciałbym sie z mieścić w kwocie 500zł i dlatego prosze o rade czy w tej kwocie zdołam coś zdziałać w tej sprawie czy raczej sobie odpuścić. nie chciałbym oszpecać samochodu jakimiś żarówkami o marnej jakości. za wszystkie odpowiedzi z góry dziekuje.
Opublikowano
nie chciałbym oszpecać samochodu jakimiś żarówkami o marnej jakości.

I chwała Ci za to! ;)

A tak wogle wpisz tylko tutaj:

http://www.bmw-klub.pl/forum/search.php

HID lub xenon i masz ciekawą lekturę. Ogólnie z HID-em jest jak z LPG, są zwolennicy i przeciwnicy. ;)

Jak bardzo chcesz mieć ksenony to kup zestaw HID dostępny na Allegro.Ludzie sobie chwalą ... ja też :)

Albo reflektory Helli za bagatela ponad 1500 zeta. :mrgreen: Takie lampki ma Dragon i bardzo je chwali.

Opublikowano

Wiem że Ci którzy mają Hiod za 300z ł... objadą mnie..ale według mnei ani to bezpieczne..ani nei swieci tak jak trzeba...

Normalne żarniki ... xenonowe.nie zadne zarniki h1 h7 i inne...

Jak chcesz miec xenony to kup sobie oryginalne lampy xenonowe...

Stać Cię to jeździj na xenonach... nie stać lub poprostu szkoda Ci wydac 1500 - 2000zł ... to jeździj na zwykłych lampach... bo Hid za 300z ł.. ani to bajer dla Ciebie ani dla innych. Tandeta Chińska Te żarniki nie trzymają nawet wymiarów, czesto są problemy z przeglądem bo nie da sie ustawić świateł.Nie da się mieć czegoś za 300 - 500z ł... co jest dobre jakościowo.

Pozatym w e46 masz bez soczewki... a Hid w lampie bez soczewki to jzu mega masakra

http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg
Opublikowano
Witam wszyskich wtajemniczonch. mam problem poniewaz tydzień temu kupiłem BMW E46 2.0d z 1999r i wszystko byłoby pięknie gdyby ów samochód posiadał ksenony. zastanawiam sie nad montażem "ksenonów" z Allegro. Widziałem tam różne od 300 (komplet z zarówkami,przetwornikami itp.) do 1000zł za oryginalny reflektor BMW z ksenonami. chciałbym sie z mieścić w kwocie 500zł i dlatego prosze o rade czy w tej kwocie zdołam coś zdziałać w tej sprawie czy raczej sobie odpuścić. nie chciałbym oszpecać samochodu jakimiś żarówkami o marnej jakości. za wszystkie odpowiedzi z góry dziekuje.

Ja mam HID do sprzedania, jak chcesz..

Wybralem pelne, oryginalne lampy z allegro za 1500zl + dodatkowy uklad oszukujacy kompa etc/itd..

Widzialem HID w akcji, kompletna porazka w porownaniu z soczewkami bi-xenon.