Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam pytanie co oznacza informacja "kuhlwasserst.prufen" wyswietla mi sie pod zwgarami pozdrawiam

sonic BMW :P

solaris520:

sonicBMW – proszę w tytule wątku wpisywać zawsze kod modelu (wybierając z okienka) i czytelniej formułować nazwę wątku – teraz zrobię to za Ciebie.

pozdrawiam

Opublikowano
a to przypadkiem nie oznacza niski poziom płynu w spryskiwaczach?

To by było Waschwasserstand

Opublikowano
a to przypadkiem nie oznacza niski poziom płynu w spryskiwaczach?
:mad2: washwasser to w spryskiwaczach. A koledze xavier666 jak swieci to niech jezdzi dalej - smacznego.
Opublikowano

--------------------------------------------------------------------------------

Fiona wiec jest to pozion plynu chlodzacego tak? i teraz pytanie do jakiego momentu trzeba dolac ile ma sie teplywak podniesc pozdrawia

Opublikowano
Rzeczywiście to dotyczy płynu chłodzącego ale...najpierw sprawdź otwierając zbiorniczek(przez podziałke czasami nie widać) czy jest,sprawdź odrazu czujnik-czasami mimo płynu pokazuje błąd-poprostu się zawiesza,przeczyścić nie zaszkodzi.
Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano
dolalem plynu i nadal sie pokazuje ta informacja

nie wiem tutaj nie ma zadnej podzialki tylko taki plywak ???? :cry:

Ja też pisałem na doświadczeniu z E34...Sprawdź czujnik.

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano
Na zimnym silniku dolewasz, pływak musi się wysunąć, aby być na równi ze zbiorniczkiem. Zresztą jest na zbiorniku rysunek.
Opublikowano
No tak, źle się wyraziłem. Ma być na równi z górą zbironika, czy też z korkiem. Dokładnie jak na rysunku. Jeżeli nadal pokazuje komunikat, to może coś z czujnikiem, albo układ może być zapowietrzony.
Opublikowano

Panowie caly czas walcze z ta .... i juz odpowietrzalem dolewale plynu i nic czy moze to byc jakis czujnik

Boje sie ze to moze byc cos powazniejszego jutro jade do domu 1200 km

:(

Opublikowano
To podjedź do serwisu BMW na podłączenie komputera. Dużo nie wezmą. A jak nic tragicznego, to zrobisz w kraju. Ostatnio jechałem w NRD i zaczęło szarpać silnikiem, zaświeciła mi się kontrolka silnika. Podjechałem do najbliższego serwisu BMW, wrzucili na kompa, skasowali błąd i nic nie policzyli.
Opublikowano

DOJECHALEM DO POLSKI ALE NADAL MI SIE SWIECI TA INFORMACJA ALE JADE DO LODZI ZA MIESIAC TAM ZROBE WSZYSTKO

ALE JAK NARAZIE WYSTAWILEM DO SPRZEDANIA