Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam BMW 325 compakt 193KM , muszę kupić nowe opony. Jaki rozmiar wybrać? Felgi mam 16". Auto jest z 2002 roku. Jakie wybrać 205/55/16 albo 225/50/16
Opublikowano
roznica między tymi wymiarami jest taka przedewszystkim ze na 225 może ci troche ciągnąc na koleinach..a to w jezdzie codziennej moim zdaniem ma znaczenie.. niestety takie polskie drogi..
Opublikowano
W serii wychodziły 205/55/16. Takie spokojnie wystarczą. Nie ma co szerszych pchać.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
Zależy jaką masz szerokość felgi, powinny być 225/50.

www.bmw-uzywane.com

http://img115.imageshack.us/img115/7632/88263882bl9cn0.jpg

M3 3.0 E36 '95 Turbo - okolice 500 KM

Opublikowano
pytałam bo to moja pierwsza BMKa i wogóle pierwsze auto z napędem na tył. Mąż jeżdezi A6 tką , więc mało wie na temat BMek. Ciekawa jestem jak się tym będzie jeżdziło. Dopiero co kupiłam, jeszcze się nie przejechałam. Pozdrawiam wszystkich ciepło
Opublikowano
co masz na znamionowej tabliczce i w brifie sa podane rozmiary, Jerzeli jest 205/55/16 i 225/50/16 wybiesz pierwsze 205 bo nie jestes terminatorem tylko kobieta i cenisz wygode a z 225 bedziesz walczyc !!! 225 do lansowania a 205 do jerzdzenia . i jak masz kopic to chyba brigestony , er 300 turanza w indeksie v . bardzo ok na mokrm jak na suchym i niema myszkowania . ALE nowe .
Opublikowano
a wlasciwie dlaczego mnie ? przeciesz moze napisalem jakas bzdure kto to wie wyssana z palca albo puszczam kaczke dziennikarska lub jeste przedstawicielem brigestona ,? albo jakims swirem .