Skocz do zawartości

małe ostrzezenie odnosnie uzywanych pomp wspomagania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

e39 96r jezeli juz taka znalezliscie pamietajcie aby ja rozkrecic i zobaczyc "koło"- w ktorym chodza łopatki musi byc idealnie wytłoczone nie wiem jak jest profesjonalna nazwa--wyrabia sie i zaczyna wyc ,rzezic itd.

ja u siebie wymieniłem tylko to "koło"nie całą pompe mniejsze koszta i jest idealnie za pare dni wkleje zdjecia

http://videos.streetfire.net/photo/1019537.htm

niby wszystko jest idealne ale wyzłobienia sa scianka w srodku tego owala musi byc idealna jak sie przyjrzec na to zdjecie wyrzłobienia tam sa

jak sie ja załozy bedzie pompa wyc

Edytowane przez 523 IA
Opublikowano

Witam

Czekam na te zdjęcia ( bardzo mnie to ciekawi kupiłem na allegro nową ale zamiennik i nie jestem zadowolony a stara pompa oryginalna mi lezy, to wolałbym ta stara naprawic ) nie zapomnij wkleic.

Pozdrawiam

BMW E39 523iA LPG
Opublikowano
a ten zamiennik co kupiłes to wyje,rzezi czy poprostu nie ma tak dobrego wspomagania jezeli to ostatnie to mogles zle (nie do konca ja odpowietrzyc)
Opublikowano

Dołaczam sie do kolegów, wklejaj zdjęcia bo nie narzekam ale błogiej ciszy nie ma wiec moze jest to tak banalny problem :wink:

Pytanie o to "koło" dorabiałes czy kupiłes gotowe jesli kupiłes to gdzie i jaki koszt ?

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

dobry tokarz da sobie rade z dorobieniem tylko musi urzyc tego samego materiału>

nie trzeba całej pompy kupowac tylko (rozebrac) zobaczyc w jaki stanie jest ten owal