Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Mam takie pytanie znajomy zrobił mi miskę olejowa do Bmw e30 1.6< oryginalnie aluminiowa >zrobił mi stalowa wszystko idealnie pasuje tylko jest troszkę za płytka brakuje tak 3 cm - bo smog przeszkadza.Chciałbym sie dowiedzieć czy jest możliwość i czy nic złego sie nie stanie jak podetnę 3-4cm smoka od dołu ...Z góry dziękuje za pomoc.
Opublikowano
kanal poprostu kanal co za pomysly podetnij sobie nogi od stolka i idz na jagody bo do auta to lepiej sie nie dotykaj . Napewno zaoszczedzisz na ilosci oleju . Gratuluje wyobrazni i pomyslowosci
Opublikowano
kreatywnosc 10 . wyobraznia 10 . glupota 10 . miska jest za plytka za malo oleju a smarowanie a cisnienie a trzymanie cisnienia na zakretach i wzniesieniach Jaka masz pewnosc ze temperatra oleju bedzie w normie a jak bedziesz na jakims zjezdzie to czy smok nie zassie powietrza .