Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chce wymienic uszczelke pod pokrywa zaworów w e-36 320i

uszczelki wystepuja w kompletach badz luzem, mam pytanie do czego sa te dwie male uszczelki ktore wygladaja tak O-O-O, i za co one odpowiadaja.

zalezy mi na szybkiej odpowiedzi. dzieki :modlitwa:

Opublikowano
a powiedzcie mi czy ta duza uszczelke jak sie zaklada to trzeba smarowac sylikonem?? bo mi sie zdaje ze nie bo ona i tak jest jakby silikonowa
Opublikowano
ok dzieki. temat uwazam za zamkniety, chyba ze ktos cos ma ciekawego do napisania to prosze:)
Opublikowano
Jak spod pokrywy odchodzi Ci farba to radzę zedrzeć całą w miejscu gdzie uszczelka styka się z pokrywą. Pamiętaj że uszczelki różnią się na te z Vanosem lub bez Vanosa
http://img692.imageshack.us/img692/9379/podpiswb.jpg
Opublikowano

Panowie. A czy trudno samemu wymienić tą uszczelkę pod pokrywą zaworów? Mam silniczek z vanosem. tzn odkrecam pokrywe zakładam nowa uszczelke i tyle???

Może ktoś opisać jak to zrobić...??? może ktoś zrobi fotorelację i wrzuci do działu "gotowe recepty" czy jak on sie tam nazywa.

Pozdr.

Sprzedam felgi aluminiowe 15"