Skocz do zawartości

Kto da mi namiary gdzie kupię progi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Oczywiście chodzi o blacharkę-,a nie nakładki i jaka to może być cena .Weteran. :shock:
Opublikowano
  • Autor
Mrówa i Mac .Dzięki za chęci ale tam w ofercie progów niema.Znam te oferty i naprawdę są OK.Tam kupiłem reperaturkę błotnika...Ale progi- gdzie je dostać...Weteran. :shock:
Opublikowano
progów raczej nie dostaniesz poza serwisem :cry2:

Pomogę kupić auto w Niemczech

+48508498199

+4916098654256

Opublikowano
Byłeś w ASO :?:
Opublikowano

Na wylocie z Rzeszowa w kierunku Przemyśla gość ma dużo gratów, nie jestem do końca pewien ale chyba jest to w Krasnem, na Załężu z kilometr przed giełą sam jadąc od Rzeszowa też można coś poszukać. Z progami to generalnie jest problem - w Krasnem kumpel kupił do e36 ale w dwóch kawałkach. Słyszałem, że w Annopolu jest niezły szrocik i mają bardzo dużo części do BMW ale nie byłem tam.

pozdrawiam

Opublikowano

Jest duży szrot częsci w okolicy Poznania, dokładnie to nie wiem gdzie.

Jak jechałem z Wa-wy do DE po beti to mijałem go.

Może Poznaniacy coś dokładniejszego napiszą...

Opublikowano
Witam kiedys tez szukalem progi do e-34 i niestety nie znalazlem gosc w sklepie powiedzial mi ze do e-34 poprostu nie ma mozna kupic uzywki mi koles chcial ze szrotu sprzedac wyciete za 500 zł :duh: :jawdrop: :mad2:
Opublikowano
  • Autor
Wszystkim , co mi pomogli DZIĘKUJE.Jak ktoś znajdzie namiar na te progi-to niech mi da znać na pocztę...Swoją drogą dlaczego ktoś zajmujący się blacharką tego nie dorabia...Myślę że to się zmieni bo BM-ek jest coraz więcej.Weteran. :shock: