Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

jak sprawdzic immobilizer w E46 bo byl koles z ubezpieczenia i chcial sprawdzic czy jest sprawny, Czy sa moze jakies domowe metody by to sprawdzic ?? Czy trzeba do serwisu jechac??

Opublikowano
on chce abym jechal do jakiegos serwisu gdzie mi to sprawdza i ze mam załatwić zaświadczenie ze dziala. ;/ normalnie świry!!!
Opublikowano
on chce abym jechal do jakiegos serwisu gdzie mi to sprawdza i ze mam załatwić zaświadczenie ze dziala. ;/ normalnie świry!!!

Zalezy od czlowieka, czasem ubezpieczyciel sprawdza lepiej lub gorzej. Tak samo jest z trzecim dodatkowym zabezpieczeniem wlasnym pojazdu

Xdrive

Koder

Opublikowano
co do tych watpliwosci to nie wiem, on powiedzial ze w niektórych markach idzie sprawdzic samemu ale w BMW raczej nie dlatego mam jechac sprawdzic, ale i tak na tym wniosku napisal ze jest sprawne wszystko.
Opublikowano
kolego jedź do zakładu gdzie zakładają alarmy samochodowe. Wystawią Ci zaświadczenie ze immo działa koszt zalezy od zakładu ale w granicach 50zł. W sumie facet Ci nie powie Ci inaczej go interesuje tylko aby miał papier. W zakładzie ide o zakład ze nawet nie sprawdzą czy Ci działa immo i wystawią papier:)
Opublikowano
Jak masz rozbieralny kluczyk, to go rozkręć, wyjmij transponder i pokaż debilowi że samochód nie odpala, gorzej z tymi nowszymi kluczami bo trzeba rozklejać.