Skocz do zawartości

Jak sprawdzic immobilizer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

jak sprawdzic immobilizer w E46 bo byl koles z ubezpieczenia i chcial sprawdzic czy jest sprawny, Czy sa moze jakies domowe metody by to sprawdzic ?? Czy trzeba do serwisu jechac??

Opublikowano
a on nie ma sposobów? To jak chce sprawdzać?
PawełH
Opublikowano
  • Autor
on chce abym jechal do jakiegos serwisu gdzie mi to sprawdza i ze mam załatwić zaświadczenie ze dziala. ;/ normalnie świry!!!
Opublikowano
on chce abym jechal do jakiegos serwisu gdzie mi to sprawdza i ze mam załatwić zaświadczenie ze dziala. ;/ normalnie świry!!!

Zalezy od czlowieka, czasem ubezpieczyciel sprawdza lepiej lub gorzej. Tak samo jest z trzecim dodatkowym zabezpieczeniem wlasnym pojazdu

Xdrive

Koder

Opublikowano
a może ma uzasadnione wątpliwości?
PawełH
Opublikowano
  • Autor
co do tych watpliwosci to nie wiem, on powiedzial ze w niektórych markach idzie sprawdzic samemu ale w BMW raczej nie dlatego mam jechac sprawdzic, ale i tak na tym wniosku napisal ze jest sprawne wszystko.
Opublikowano
kolego jedź do zakładu gdzie zakładają alarmy samochodowe. Wystawią Ci zaświadczenie ze immo działa koszt zalezy od zakładu ale w granicach 50zł. W sumie facet Ci nie powie Ci inaczej go interesuje tylko aby miał papier. W zakładzie ide o zakład ze nawet nie sprawdzą czy Ci działa immo i wystawią papier:)
Opublikowano
Jak masz rozbieralny kluczyk, to go rozkręć, wyjmij transponder i pokaż debilowi że samochód nie odpala, gorzej z tymi nowszymi kluczami bo trzeba rozklejać.
Opublikowano
  • Autor
Dzieki koledzy cos wykombinuje:)