Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam takie pytanie,w mojej bambejce ma cztery elektryczne szyby i szyber ale niestety nie domykaj sie one z kluczyka a bardzo bym chcial miec cos takiego,i teraz mojepytanie czy zeby to wszytsko sie domykalo jest jakis modul komfortu czyda sie to zalozyc i co trzeba kupic?? mialem merca i wiem ze tam byl do calej tej centralki z zamka centralnego wlasnie tzw modul komfortu ktory za to odpowiadal,czy w bmw jest tak samo i mozna to zalozyc zeby dzialalo :?: :?:
Opublikowano
nawet jesli jest modul komfortu to szyby i szyber mozna domykac tylko przekrecajac kluczykiem w zamku - ze wzgledu na bezpieczenstwo jak opisane jest w instrukcji auta . a czy mozna cos takiego dorobic to nie czaje
Opublikowano
elektryk od alarmow zaklada takie cos napewno podlaczone jest do centralki centralnego i wtedy jak zamykasz drzwi to szyby i szyber sie domykaja . stosuje sie to do 4 drzwiowych ale nie do 2 drzwiow z uwagu na dosow . mi kiedys to tlumaczyli ale jak mnie to nie interesowalo to sobie tego nie zakonotowalem w umysle .
Opublikowano
Przy centralce od centralnego możesz mieć taka opcje, domykania szyb a z oszczędności ( wersja auta) nie pociągneli przewodów. Trza było by troszkę poszukać po pinach .