Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W swojej e34 mam skórzane fotele, bez podgrzewania i zastanawiam sie czy można by zamontować do nich jakieś maty grzewcze(są np. na allegro) co by tyłek nie odmarzał.

Te maty oczywiście musiałyby być w środku fotela,bo niechce żadnych nakładek.

Może ktoś z kolegów przerabiał taki temat,lub ma doświadczenie w tapicerce i coś doradzi

Opublikowano

ja mam ale nie uzywam

bo jak podgrzeje tylek na fotelu i wyjde na mroz to potem bola mnie plecy

mozna zamontowac, ale balbym sie tych z allegro ze jakis pozar sie zrobi

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano
trzeźwe!! Uwaga na plecy, slaw369! Sam się zastanawiałem nad dokupieniem, ale na razie jest mi wystarczająco ciepło

siadalem na cieple siedzenie, potem u mnie na szrocie zimno, potem na cieple siedzenie jak wyjazd na miasto, potem znowu zimno

a na koncu bol plecow i nerek :mad2:

nie wlaczam i jest ok.

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano

właśnie, najgorsze te zmiany ciepło/zimno,z tym że ja mam zimno tylko w aucie,brak garażu

A miałem taką sytuacje że jeździłem innym autem, na welurze(z podgrzewaniem) i było ok z moją "rwą kulszową" a teraz, po przesiadce na skóre znowu to cholerstwo się odzywa.

No i czwórka z przodu też robi swoje

Opublikowano
w e32 mam skórę,nie była podgrzewana i w zimi troche mi do doskwierało...kupiłem całe dwa siedzenia materiałowe za 50zl od e34 w kiepskim stanie ale było podgrzewanie sprawne.skora została ściągnięta z siedzeń i włozylem te własnie maty.jest lux :mrgreen:

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano

nie...nie było żadnych problemów.miałem pompowane fotele więc kostka pod siedzeniem juz była...ja miałem trochę strachu o ściąganie skóry...ze potem jak załoze to będzie pozwijana i nie będzie już taka ładna,ale jest spoko.wszystko przebiegło po mojej myśli :D Tobie tez tego życze

pozdrawiam Łukasz

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W takim razie mam pytanie:Jak się przekonać czy zakładając matę grzewczą,będzie gdzie się podłączyć do prządu? :mrgreen:

Konie mechaniczne w skrócie - KM

Myślałeś kiedy by zostać dawcą szpiku kostnego? To nie boli.

http://www.dkms.pl/dawca/rejestracja/index.html

Nie zwracajcie uwagi na mego nicka, najczęściej mąż się wypowiada.

Opublikowano

no właśnie !!!????

ja nie mam pompowanych i szczeże nie wiem czy tam jest jakaś kostka, ale zasilanie napewno idzie z aku.

podpowiedzcie jak to ładnie zrobić ?

nie ma to jak poczciwa niemiecka konstrukcja !
Opublikowano
A gdzie oryginalnie jest jakiś wlącznik podgrzewu siedzeń? Jest jakiś czy automat? Jeśłi nie ma to estetyczny włącznik przez przekaźnik z blokadą włączenia przy wyłączonym silniku (pobór), może pod grzanie tylnej szyby podpiąć?? :lol: