Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opada mi klapa bagażnika, coraz częsciej złośliwie celując w moją głowę tudzież kark ;) . Przejrzałem archiwum forum i ludziska piszą coś o niedoborze oleju gdzieś tam w zbiorniczku. Bede wdzieczny jesli ktos napisze gdzie toto jest , co dolać i czy pomoże ;)

pozdr

konrad

Opublikowano

chyba jedyna rada to wymiana silownikow - sa osobne do klapy i osobne do szyby

pozdrawiam,

darek

[500 656 500] sprzedam nr - starter GSM idealny dla salonu BMW - 608 BMW BMW czyli 608 269 269
Opublikowano
witam podłącze się do pytania bo też mam ten sam problem jak stoję na równym jest ok jak stoję pod górke to mi zaj.....e w kark :zlosc: czy do wymiany tych siłowników muszę zdjąć podsufitkę czy są jakieś inne sposoby dostania się do nich proszę i z góry dziękuję za podpowiedzi
Opublikowano

o ile sie orientuje to nie ma o nic wspolnego z podsufitowka, wymiana jest trudna bo kiepskie dojscie, od strony klapy sa waskie otwory w dachu w ktore chowaja sie silowniki

koszt wymiany mysle ok 200,00 zl

pozdrawiam,

darek

[500 656 500] sprzedam nr - starter GSM idealny dla salonu BMW - 608 BMW BMW czyli 608 269 269
Opublikowano
o ile sie orientuje to nie ma o nic wspolnego z podsufitowka, wymiana jest trudna bo kiepskie dojscie, od strony klapy sa waskie otwory w dachu w ktore chowaja sie silowniki

koszt wymiany mysle ok 200,00 zl

pozdrawiam,

darek

Dzieki za odp ;)

a gdzie zakupić takowy siłownik ? To chyba dosc nietypowa cześć (?)

k.