Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hmmm... zastanawia mnie do czego sluzy to aux. Mam Navi 16/9 Czytnik mk4 i wciskajac Mode przelaczaja sie tryby z Cd na radio pozniej Tape i na koncu jest AUX i piszczy w glosnikach ;/ Co to jest ?
NO BMW - NO FUN !!!
Opublikowano

Witam,

Mam pytanie: Gdzie w 530dA Touring, e39 2003 szukać wejścia AUX, jeżeli w ogóle jest zainstalowane?

pozdrawiam,

wan7

Opublikowano
Normalnie wyjal mi to z ust :D To skoro na ekranie sie pojawia tzn ze musi byc gdzies wtyka :D
NO BMW - NO FUN !!!
Opublikowano
hym to i ja się podłącze w e46 też mam AV na ekrnie i pytanie gdzie szukać wejścia ??
Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI
Opublikowano
paAAAaaa :mrgreen: to tak jak ja ;) myslalem ze to wslanie jakies dvd ale co sie okaalo to raczej niet :nienie: :duh:
NO BMW - NO FUN !!!
Opublikowano

W X5 jest to z tylu konsoli miedzy oparciami foteli (tam gdzie nawiew dla pasazerow i podstawka na kubki).

A tak na powaznie - na takie pytania odpowiedz mozna samemu oczami znalezc...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Niedawno wyczytalem takiego newsa ze to wejscie w schowku sluzy do ladowania latarki BMW :mrgreen: takze sam juz nie wiem kogo sluchac :) ...kupilem kabel z dwoma jackami wejscia i podlaczylem telefon i nic.pisk w glosnikach przez chwile a pozniej cisza. :mad2: :worried:
NO BMW - NO FUN !!!
Opublikowano

W schowku są wejścia na ładowanie latarki - we wszystkich BMW (pomijam te z lat 70-tych i wczesniej).

AUX (w schowku) jest tylko w nielicznych samochodach po 2001r.

AV jest w 80% samochodów E38 i X5 na końcu konsoli środkowej - koło zapalniczki/nawiewu na tylne fotele. W E39 i E46 nie było fabrycznie wyprowadzanego AV - trzeba sobie wyprowadzić z wtyczki tunera TV (jeżeli TV w ogóle jest).

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)