Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Taka używana to z 70 zyla kosztuje i też może mieć pajączka. :twisted2: Kup kolego nową i najlepiej od razu uszczelkę do tego.
http://www.bmw-sport.pl/images/signatures/1868313008478371b841670.gif
Opublikowano
Taka używana to z 70 zyla kosztuje i też może mieć pajączka. :twisted2: Kup kolego nową i najlepiej od razu uszczelkę do tego.

Dwa posty wyżej pisze, że kupił nową :lol:

Do uzupełnienia tego ubytku można użyć czarnego silikonu - jednak z bliska będzie widać - niestety nowa uszczelka trochę kosztuje bo 120zł.

Opublikowano
Skoro robil to jakis 'serwis' to odrazu jedz i reklamuj. Nie po to czlowiek placi prawie 400zl zeby odje****li fuszerke.
Opublikowano
to sie do niczego nie nadaje jak mogles przyjac i zaplacic za taka fuszerke przciesz powyrzej 100 km/h szum i gwizd bedzie okropny co za warsztat . te uszczlke zaklada sie zawsze nowa bo stara twardnieje i pozatym nie wkleja sie dobrze . a silikonem to nie paprz bo wyglada to strasznie nalezy wyciac kopic nowa uszczelke i wkleic jeszcze raz . bo inaczej zawsze bedzie cie to denerwowalo ilekroc podejdziesz do auta .
Opublikowano

Ale ci spartolili robote :duh: Fachowcy od szyb też wyjechali na wyspy czy co? :think:

Reklamuj i to zaraz, mają ci wymienić tą uszczelkę-zarządaj że ma być oryginlna bo taką miałeś, niech poprawią oczywiście na ich koszt a i jeszcze mają przeprosić :mrgreen:

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano
Jak ja wymienialem szybe to zaplacilem 400 zl. Szyba byla nowa zielona z paskiem. I musze powiedziec ze mechanicy przeporwadzili wymiane porzadnie. Z szyba sie nic nie dzialo. Jesli moge sie wtrocic do dyskusji na temat cen szyb do samochodow to z tego co ja sie orientuje to cena szyby nie zalezy od maki samochodu a od powierzchni... A BMW e36 akurat ma mala szybe. Powiem szczerze ze ja to bym sie [bAD] jak by mi ludzie uszczelke pocieli. :mad2: