Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Znalazłem coś takiego http://cgi.ebay.co.uk/All-In-One-Car-DVD-CD-MP3-Divx-MP4-TV-Radio-1-DIN-size_W0QQitemZ120205793286QQihZ002QQcategoryZ67772QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem i zastanawiam się czy będzie to pasowało w kieszeń nad kompem tam gdzie mam odtwarzacz cd(pod klapką)?

Chciałbym zamontować jakiś zestaw z monitorem, najlepiej wyciaganym 7'' i zintegrowanym odtwarzaczem cd/dvd najlepiej z tunerem tv. Rozmiar 2 din odpada bo przecież nie wymontuje duzego komputera, ale nie jestem tez pewien czy mogę wymontować odtwarzacz cd nad kompem i spokojnie zmieścić tam odtwarzacz dvd 1 din? Czy zmieści się to pod klapką? Co polecacie może z wyższej półki? Dzięki za sugestie.[/url]

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Witam

Znalazłem coś takiego http://cgi.ebay.co.uk/All-In-One-Car-DVD-CD-MP3-Divx-MP4-TV-Radio-1-DIN-size_W0QQitemZ120205793286QQihZ002QQcategoryZ67772QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem i zastanawiam się czy będzie to pasowało w kieszeń nad kompem tam gdzie mam odtwarzacz cd(pod klapką)?

Chciałbym zamontować jakiś zestaw z monitorem, najlepiej wyciaganym 7'' i zintegrowanym odtwarzaczem cd/dvd najlepiej z tunerem tv. Rozmiar 2 din odpada bo przecież nie wymontuje duzego komputera, ale nie jestem tez pewien czy mogę wymontować odtwarzacz cd nad kompem i spokojnie zmieścić tam odtwarzacz dvd 1 din? Czy zmieści się to pod klapką? Co polecacie może z wyższej półki? Dzięki za sugestie.[/url]

Będziesz kaleczył BMW !!!!! :evil: :evil:

Takie rzeczy to tylko w Trampku ... :mrgreen:

Opublikowano
też się zastanawiam nad kupnem radia z DVD z allegro takie 1DIN z 4calowym wyśw tylko dererwuje mnie to że mają niebieskie podświetlanie :(

Miałem

E-30 316i

E-32 735i

E-36 320i

E-39 535 V8

E-46 330d

E-39 530d

Opublikowano
te dvd z ekranem 4 clowym rzeczywiscie maja rozmiar 1din natomiast rozmiar panela jest duzo wiekszy i musisz sprawdzic czy wejdzie (szczerze niepolecam tych dvd jakos odbrazu jest do dupy niewidac jaka mp3 leci, jak ladasz kasie i tomka to niewiadomo kto kasia kto tomek). jedyne dobre radio z tkim wyswietlaczem to JVC EXAD
Opublikowano

ale faktycznie mówisz o tych z 4 calowym wyświetlaczem ??

bo te słabsze to słyszałem że faktycznie słabo widać pod kontem. Ja mam tel nokie N73 i jeżeli w tym radiu widać jak w telefonie to nie było by źle.

Kolego czy miałeś już doczynienia z tym radiem ??

Prosze o jak najwięcej wypowiedzi

Dzięki

Miałem

E-30 316i

E-32 735i

E-36 320i

E-39 535 V8

E-46 330d

E-39 530d