Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam;)

kupilem z USA iPOD adapter o ktorym ktos kiedyś pisał na forum i mam pewną niejasnosc co do podlaczenia, chodzi o zasilanie. Mam 3 kabelki luzem w interfejsie - bialy czerwony i czarny a w instrukcji na kostce sa podane jakies inne kolory kabli w kostce do ktorych to podpiac - a mianowicie brown, red i amber... Jak to podlaczyc? Bede bardzo wdzieczny za jakies info.

Poza tym nigdzie na forum nie moglem znaleźć wskazówki jak wyjąc radionawigacje w 530d '03 e39, ktoś moze podesle jakaś wskazówke?:)

pozdr

konrad

Opublikowano
a ktory kupiles? Ice linka firmy Dension czy moze ten robiony przez DICE?
szukam zadbanej, bezwypadkowej E39 kombi w automacie, z ksenonami, z dużym komputerem najchętniej 528i (ok 30 tys. PLN), 530d, 525d (ok. 40 tys. PLN) z realnym przebiegiem nie wiekszym niz 300 tys. km ;) no i raczej nie z Francji i Włoch ;)
Opublikowano
a ktory kupiles? Ice linka firmy Dension czy moze ten robiony przez DICE?

To GROM iPOD adapter, wyszlo sporo taniej jak u nas w kraju.

Macznik dzieki bardzo za linka, tak myślłem ze trzeba te ramke podwazyc:)

k.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To GROM iPOD adapter, wyszlo sporo taniej jak u nas w kraju.

Jak Ci się sprawuje ten adaptor ? Udało Ci się podpiąć pod navi?

Właśnie odebrałem przesyłkę z tym adapterem i tez przymierzam się do podłączenia. Niestety nie doczytałem, że można było jednocześnie zamówić kable do zamontowania w bagażniku i byłoby po strachu.

• 4 miesiące temu...