Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam własnie zmiam asb w swojej 735 i okazuje sie że nowa asb ma inne podpiecie do komputera jak moja stara MOJa ma wejscie na 2 bolczyki a nowa ma na 7 Czy można cos z tym zrobic albo jakos to obejsc
Opublikowano
Witam własnie zmiam asb w swojej 735 i okazuje sie że nowa asb ma inne podpiecie do komputera jak moja stara MOJa ma wejscie na 2 bolczyki a nowa ma na 7 Czy można cos z tym zrobic albo jakos to obejsc

A co to za interfejs do skrzyni masz? Gdzie go kupiłeś i za ile?

Pozdrawiam

Opublikowano
Witam, kolega w 730i miał identyczny problem, kupił nową skrzynie i miała inny komp, i dokupił takiego kompa jaki ma być do "nowej" skrzyni i hula!
Opublikowano
tego wybieraka nie mam Skrzynie wziąłem z rocznika 90 a ja mam 89 moja wtyczka jest mniejsza srednicą A jak to zrobic z tym komputeram ? Czy to napewno bedzie chodzic Mam jeszcze jedno pytanie mam skrzynie z anglika i ma uchwyt z Przeciwnej strony jak moja czy to cos przeszkadza Przypominam ze chce przełożyc całą skrzynia
Opublikowano
Kupiłeś nowszy model skrzyni. Miałeś inną, bez sterowania elektronicznego. Nie da się tgo obejść bez przeróbek instalacji. Ta skrzynia, którą kupiłeś potrzebuje sporo informacji do prawidłowego działania. Poza tym, skrzynia z anglika z cięgnem po drugiej stronie ni podejdzie, trzeba przekładać bebechy.
Opublikowano
Nie wiem jak u Was ale w mojej 740 (pięcio-biegowy automat)w skrzyni wybierak biegów jest z obydwu stron - trzeba tylko przełożyć dźwigienkę z jednej na druga stronę.
..:: Burzę Mity Wyobraźni ::..
Opublikowano
skrzynia którą dzis włożyłem jest z 88r Dzwignie zmiany biegów rzeczywiscie mozne przełozyc na lewa strone Problem pozostał z podpieciem komputera Mam ten któren był orginalnie przy tej skrzyni z anglika Czy sama przekładka wystarczy? Gdzies czytalem ze bez podpietej wtyczki komputera skrzynia chodzi w trybie awaryjnym ale moja wogóle nie daje znaku życia a wiem ze jest sprawna w 100%