Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

zauawzylem ze moje lusterka nie są podgrzewane.

I mam takie pytanie :

1- czy w każdej wersji coupe lusterka byly podgrzewane ?

2- jeśli tak to co mogło się stać że żadne nie grzeje ? bezpiecznik etc ?

3- jak sprawdzić czy mam lusterka podgrzewane w najłatwiejszy sposób ?

4- można zamontować takie podgrzewanie w lusterkach ?

pozdrawiam

Opublikowano
gdzies ostatnio byl o tym temat, lusterka to na bank powinny byc podgrzewane a zeby bylo smieszniej one grzeja caly czas nie ma on/off. moze faktycznie sprawdz bezpieczniki w schowku. mozesz tez zdjac szklo lusterka i zobaczyc czy sa w nie wpiete kable
Opublikowano

jak najlatwiej zdjac szklo luterka tak zeby nic nie urwac ?

a i jaki bezpiecznik odpowiada za ogrzewanie lusterek ?

(mam podpisane po włosu wszystkie i klapa :/)

Opublikowano
jak najlatwiej zdjac szklo luterka tak zeby nic nie urwac ?

Trochę siły. Śrubokręcik owinięty w coś miękkiego, najlepiej szmatkę. Trzeba podwadzić od spodu i energicznym ruchem odczepić wkład. Trochę siły i wyczucia i zejdzie. Tam są zatrzaski. Sam wkład lusterka jest od razu z podgrzewaczem, raczej nie możliwością jest, że u Ciebie nie ma podgrzewanych lusterek(!) także albo ktoś założył wkłady bez podgrzewaczy? Albo coś z instalacją elektryczną.

Pzdr.

Opublikowano

jak dla mnie to lusterko wyglada jak w e36 a tam ustawialem lusterko max w lewa/prawa strone i lekko podwazalem czesc ktora wystawala z obudowy. nigdy nic nie ulamalem... co do bezpiecznikow to ja mam po niemiecku :) proponuje narazie wyjac kazdy i sprawdzic lub

http://www.ling.pl/index.jsp?word=

tu masz slownik I = PL

ps. jak widzisz rozne techniki :) ale prowadza do tego samego

Opublikowano
własnie sciagnalem wkład i coś dziwnego. Wkład posiada ogrzewanie bo są 2 bolce do podłączenia, ale nie ma w lusterkach przewodów do podłączenia z wkładem :duh: co jest grane ?