Skocz do zawartości

Co to jest na osłonce akumulatora??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak naciskam to sie nic nie dzieje(bynajmniej nie zauwazylem zeby cos sie działo). Na pewno nie jest to od zdejmowania osłonki :) A jak to sie ma z alarmem? Do czego mialoby to sluzyc? Bylo to przyklejone taśma, tak zeby przycisk byl ciagle wlaczony.
Opublikowano
na 90% to jest czujnik od blokady kierunkowskazów. np.przy podniesieniu tylnej kanapy powinny się włączyć awaryjne.Taki sam czujnik powinieneś mieć przy rolkach od maski śilnika z lewej lub z prawej strony.może się mylę?
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
nie orientuje sie ktoś gdzie jest przekaźnik od tych awaryjek? Bo kiedyś jak podniosłe kanape to mi sie włączały te awaryjki a teraz nic :|
Opublikowano

u mnie tylko za pierwszym razem jak zdjąłem kanapę, to się włączyły awaryjne. Może coś zerwałem, że już nei świecą ?

Pozdrawiam

BMW - najlepsza metoda na łagodzenie wewnętrznej natury
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam

chciałem ponowić moje pytanie niewie ktoś gdzie jes przekaźnik od czujników awaryjek albo jakiś bezpiecznik.bo już mi to nie działa.

dzięki