Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
słuchajcie drodzy koledzy..zauwazyłem ze wiekszosc slicznotek e34 w ameryce posiada tzw.obrysowki w zderzakach....moze ma ktos takie obrysówki..bo jestem skłonny załozyc sobie takie do mojej slicznotki...tak myslalem zeby przerobic kierunkowskazy na blotnik i zamontowac je na zderzakach...CO POWIECIE W TYM TEMACIE..MOZE MACIE JAKIS POMYSł INNY??POZDRO

http://yourdomain.com/images/broken_link.gif

Babcia z duszą nastolatki:)

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:shock: chcesz zrobic pojazd do rozwozenia COCA-COLI? :shock:

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano
wyczerpujaca odpowiedz..nawet nie skomentuje tej odpowiedzi...prosze na przyszłosc o odpowiedz bardziej zblizona do postu....rozmuiem gdyby wogole e34 nie miało obrysówek to mógłbys tak napisac ale e34 wychadzace na rynek usa miały obrysowki i to nie jest nic dziwnego i swiadczacego o tym ze auto z obrysówkami miałoby byc autem do rozwozenia coca coli...kwestia gustu panie kolego!!!!! :mad2:

Opublikowano
hmm.. pomysl calkiem fajny a kolega co gada o tej coca coli ma pomalowane sprejem kierunkowskazy i wydech jak od golfa 2 gti. Nie skomentuje tego. Tez widzialem seryjne e34 na rynek amerykanski i mialo obrysowki i fajnie to wygladalo. Moze na jakims eBay'u mozna kupic oryginalne? Pozdrawiam!
The Ultimate Driving Machine
Opublikowano
No nie. Ostatno widuje coraz wiecej obrysówek. Nawet na Escorcie widzialem i Astrze. Upiekszajcie auta ale ze smakiem!
Bandite Motor Wagen
Opublikowano
co widzisz niesmacznego w montazu orginalnych listw i lampek? nie jest to super tuning chrom z allegro tylko standardowe wyposazenie niektorych wersji. sam sie kiedys zastanawialem nad montazem bo duzo jezdze z przyczepa.
Opublikowano
moze nie w standardzie ale jako opcja. na stronkach co podalem linki sa, a wybralem wersje europejska z kiera po lewej stronie.
Opublikowano
moze nie w standardzie ale jako opcja. na stronkach co podalem linki sa, a wybralem wersje europejska z kiera po lewej stronie.

Dziekuję. ta odpowiedź mi wystarczy...

Bandite Motor Wagen
Opublikowano
...tak myslalem zeby przerobic kierunkowskazy na blotnik i zamontowac je na zderzakach...

Mój komentarz dotyczył dokładnie tego wątku :)....nie musze chyba tłumaczyć czemu :)...Odnośnie american-look mam odmienne zdanie i nie ukrywam ze mi sie nigdyamerykanskie wersje nie podobaly - chyba ze e24 :) - mial cos sympatycznego w sobie....e21 tez....A robienie dodatkowych lampeczek z oryginalnych kierunkow wydaje sie nieco niesmaczne...

Nawiązałem do pojazdu Coca-coli - bo one są tak fajnie oświetlone obrysówkami i jak sobie pomyslalem o e34 ktore swiecilo by jak choinka...hmm sam nie wiem :)....skoro konstruktorzy tego nie zrobili to po co je montowac ? = wypowiedz kolegi ktory pisze ze czesto jezdzi z przyczepa - ok - jesli bedziesz sie czul bezpieczniej i bardziej widoczny na drodze to czemu nie.

a kolega co gada o tej coca coli ma pomalowane sprejem kierunkowskazy i wydech jak od golfa 2 gti. Nie skomentuje tego.

Hmm....po 1) gdybym nie powiedział że to spray to bys nie wiedział :) , po 2) jak upchasz ten wydech do golfa to oddam honor :)....Nie wiem wogole po co byla ta dygresja??? temat jest zupelnie inny - masz szanse sie wykazac swoja opinią na temat mojego samochodu w innym temacie wiec pisz tam prosze drogi kolego :D....

No nie. Ostatno widuje coraz wiecej obrysówek. Nawet na Escorcie widzialem i Astrze. Upiekszajcie auta ale ze smakiem!

Całkowicie sie zgodzę z kolegą , obrysówki nie są gadżetem który poprawi wygląd to coś co raczej szpeci.....Jak chcecie takie gadżety polecam stoisko tunning w REALU , są naklejane diodowe obrysówki nawet na drzwi.....w sumie jest okolo 20 miejsc na ktore mozna je nalepić :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Prosze idź do salonu i poproś o bmw z pakietem ameryknskim ;) popatrza na Ciebie jak na ufoluda.... Ciekaw jestem czy spodobalby ci sie czerwone kierunki :) skoro obrysowki to moze jescze taki gadżet :)?.....Wtedy gwarantuje zatrzymanie dowodu rejestracyjnego.

By ZacAnaheim

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano
W zasadzie juz po swietach ale jak zobaczę taką Bunię z lampkami to zaspiewam sobie "Coraz blizej swięta, coraz blizej święta..." Doskonale wszystkim znane z reklamy :)
Bandite Motor Wagen
Opublikowano

szkoda mi posiadaczy Volvo - ja bym na nich miejscu nie wyjezdzał z garazu :duh:

co to jest za wiocha jak sie ma wersje europejską nie można zrobić z niej amerykańskiej - idąc po linii jaką oferowało BMW - ludzie nie popadajcie w skrajność

u mnie po mieście jeździ 535i z światłami obrysowymi i fajnie to wygląda

ja miałem kierunki przednie z dwoma żarówkami która jedna była jako dodatkowe postojowe światło i wszytko oryginalne :)

Działaj marecki525 jak masz ochote w temacie a takie posty zlej bo są ....

(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano

jezeli pisanie ze oryginalne obrysowe swiatła to brak dobrego smaku to przepraszam ale nie mamy o czym tu dyskutowac

widocznie chcesz byc gwiazdą forum czy co nie mam pojecia, sadzisz docinki tak głupie i myslisz ze to smieszne - troche to wszysko dryfuje -

(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano
"Coraz blizej swięta, coraz blizej święta..."

http://data58.sevenload.com/i/cu/zs/pldszi8/66q.jpg

Przykład zastosowania obrysówek :) no nie powiem całkiem sympatycznie to wygląda :mrgreen:

By ZacAnaheim

przesłuchani"

Opublikowano

http://img171.imageshack.us/img171/9215/przykad1tf8.jpg

http://img257.imageshack.us/img257/5462/przykad2xg2.jpg

(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano
No nie powiem calkiem niezle to wyglada :) ale to sa calkiem inne zderzaki ? czy sie myle?

By ZacAnaheim

przesłuchani"

Opublikowano
nie wiem czy dałem czasem zdjęcia z odblaskami bo ten co smiga po moim osiedlu ma troszkę mniejsze i oba pomarańczowe ale na bank ma wersje ze stanów
(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano
światła obrysowe występowały w europejskich e34 jako opcja i nie wiem po co ta cała dyskusja :duh:

jeszcze pare lat temu były projekty, żeby wszystkie nowe auta w UE były wyposażone w ten rodzaj świateł, ale potem ucichło...

dokładnie tak jak pisze kolega no i najważniejsze że nie chodzi o zrobienie obrysówek z kierunków

Opublikowano

ZacAnaheim przestań juz lepiej z tym pojazdem coca coli...szukałem listew oraz obrysówek na mozliwych forach bmw i allegro i nie ma nic takiego...więc zastanawiam sie czy nie zastosować w tym przypadku kierunkowskazów od modelu e39 gdyż kształtem zblizone sa do obrysówek.....widze ze najlepiej potrafisz szydzić z moich przemysleń...IWEC NIE ZAWIERAJ JUZ GłOSU...bo nic mi po twoich wypowiedziach..

TSA55 ty to juz wogole szukasz dziury w całym...podjaraleś sie widze ostro...kobieta cie nie zaspokaja??czy co??...po co wklejasz jakies zdjecia renówki clio???NAPISZE CI JESZCZE RAZ ZE PYTAłEM SIE O OBRYSóWKI !!!!!!!.......widze że inteligencją nie grzeszysz..więc lepiej nie zawieraj juz głosu w tym temacie bo sie kompromitujesz!!!!!!!!!

Opublikowano
mnie rowniez chodzilo o orginalne listwy i orginalne obrysowki (sa razem ze swiatelkiem odblaskowym) po to przeciez przytoczylem linka z rozrysowanym zderzakiem. nie wpadlbym na to zeby montowac kierunek albo ledy z reala. looknij na fotki co wkleil robocop i powiedz jeszcze raz ze to wiocha. 3 swiatlo stopu tez kiedys bylo wiocha.