Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.W mojej E-36 zużywają sie szybko opony a mianowicie od wewnętrznej strony (są gołe) na jakieś 3 cm.Ponadto rzuca mi tyłem.proszę o pomoc.Chodzi mi o podpowiedź co trzeba wymienić.A i przy ruszaniu mam wyraźny stukot w tyle.Jak jadę i przejeżdżam przez studzienkę lub mała dziurę to rzuca mnie delikatnie na bok (taki poślizg w bok).Opony zakładałem 2 miesiące temu nowe (nie katuje buni-nie pale gumy)
http://www.bmw-sport.pl/images/signatures/1868313008478371b841670.gif
Opublikowano
mozliwe ze sprezyny ci pekly z tylu...
"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."
Opublikowano
Amorki, poduszki pod amorkami, tuleje, GEOMETRIA, wiele przyczyn musisz podjechać na geometrię tam zanim ci przeprowadza wszelkie poprawki powiedza ci co masz do wymiany
Opublikowano
Ja po wymianie tulei wahacza z tyłu tych co są w progach nie ustawiłem od razu geometrii tylu. I miałem podobny efekt jak u Ciebie ze podczas przejeżdżania przez dziury lub studzienki czuć było że samochód się tak jakby ślizgał na boki. Wiec może być u Ciebie też geometria. Albo może tuleje wahacza te w progach.