Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A według was jest ok.?? bo ja się na tym nie znam za bardzo. Wiec jak możecie to dajcie znać co i jak To przed ustawianiem to mogą być tam dziwne bo wymieniałem tuleje metalowo gumowe z tyłu i czy takie ustawienie jest ok. Bo wydaje mi się że trochę tylne koła za mocno pochylone są jak popatrzę na samochód nie wiem jak będzie wyglądał na pustym baku bo na razie mam prawie pełny i nie wiem czy to ma jakiś wpływ.
Opublikowano
Już i tak są poprawione w stosunku do stanu pierwotnego. Albo da się jeszcze trochę ustawić (ale myślę że zrobili by to odrazu) albo może kiedyś było bita i to jest max pod co mogli podciągnąć. Podjedź do nich z tymi wynikami niech Ci powiedzą co i jak
Opublikowano
Ale jak była bita to są duże odchyłki ?? Czy mogła mieć jakaś poważna stłuczkę???

Rozumiem, że poza wynikiem nic Cię nie martwi /auto jest sztywne, prowadzi się dobrze, nic nie ściąga itp./.

Możesz spać spokojnie, te odchylenia są minimalne. Pamiętaj, że masz 15letnie auto, a na geometrię wpływ mogą mieć nawet wysłużone lub źle dobrane sprężyny.