Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak w temacie, czy warto kupic E34, jak tam silnik i reszta?? Czy macie z nimi powazniejsze problemy czy tylko normalne eksploatacyjne?

Nie chce kupic i na start dolozyc drugie tyle zeby chodzil normalnie. Dzięki z gory za wypowiedzi, pozdrawiam

Pozdrawiam !!!
Opublikowano

Osobiście nie mam, ale planowałem mieć, ogladąłem kilka, same wyjechane rujny, może i dobry TDS jest fajny, ekonomiczny itd.

Ale trup z przebiegiem 800tys km skręconym na magiczne 200tys, to nie kończące się wydatki.

Osobiście polecam 525i 24V + sekwencja, będzie taniej niż na ropie, szybciej, ciszej. A jakby trzeba było zrobić remont silnika to też jest 3x taniej.

Ja takiej właśnie szukam i jest w czym wybierać.

http://pomocdrogowakrk.pl

Tel:790 580 495

Opublikowano
miam 2 tds'a. z pierwszym mialem troche klopotow (najwiekszy to glowiczka pompy) ale on mial juz ok 550-600tys. drugiego kupilem z przebiegiem pewnym 220tys z polowy roku 99. i teraz widze jak powinien chodzic dobry tds:)
Opublikowano
pompa wtryskowa i głowica, bo potrafi popękać, ekonomiczny do końca też nie jest, więc dobrze się zastanów żebyś za dwa miesiące nie pisał że tds to złom :D