Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Z tego co sie orientuje to przed (jednoczesnie pod :) ) siedzieniem kierowcy.

No właśnie u mnie tam nie ma, podałem że mam ori sportowe siedzenia, bo tam raczej by się nie zmieściła..

Opublikowano

Witam,

U mnie jest idealne miejsce na nią nad akumulatorem, obok apteczki, tylko jak samochód sie zapali to czy zdąże ją wyjąć :duh: ? myśle, że nie :mad2:

Kamil
Opublikowano
Witam,

U mnie jest idealne miejsce na nią nad akumulatorem, obok apteczki, tylko jak samochód sie zapali to czy zdąże ją wyjąć :duh: ? myśle, że nie :mad2:

No ok., u mnie tam też jest idealne miejsce na nią /choć nie widzę żadnych zaczepów/, ale pytanie nadal aktualne, gdzie była oryginalnie???

Opublikowano

a jaka masz ta gasnice??? oryginalna???? bo jak kupiłes zwykła (tak jak ja) to za cholere nie wsadzisz jej pod fotel:( bo ona powinna byc pod fotelem kierowcy tak jak ktos tam wyzej napisał!

ja woze w bagazniku w tym schowku na klucze!:) a jak jade w dalsza trase to wkładam ja do siatki od strony pasazera:)

POZDRO!

Opublikowano
a jaka masz ta gasnice??? oryginalna???? bo jak kupiłes zwykła (tak jak ja) to za cholere nie wsadzisz jej pod fotel:( bo ona powinna byc pod fotelem kierowcy tak jak ktos tam wyzej napisał!

ja woze w bagazniku w tym schowku na klucze!:) a jak jade w dalsza trase to wkładam ja do siatki od strony pasazera:)

POZDRO!

Ale pewny jesteś że oryginalnie powinna być pod fotelem?? Wg mnie w wypadku sportowych foteli tam nie ma miejsca. Że jest coś inaczej potwierdza etk http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=BF31&mospid=47430&btnr=72_0413&hg=72&fg=95&hl=7

Oryginalnej gaśnicy oczywiście nie mam, jakbym miał to pewnie wiedziałbym też gdzie jest oryginalne miejsce montażu :wink:

Opublikowano
no ja tez poleglem-nie wiem gdzie ta gasnica?
"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."